Billeje i Montenegro

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Montenegro

Mest populære i Montenegro

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Podgorica Lufthavn der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Montenegro

Sixt Biludlejning i Montenegro

Sixt Biludlejning i Montenegro

Lej en bil hos Sixt i dag og hent den hos Sixt Biludlejning i Montenegro. Vi på Sixt tilbyder førsteklasses udlejningsbiler og fremragende ekstraudstyr, og altsammen til priser, der tiltrækker et bredt publikum. Vi er klar til at service dig med din billeje i Montenegro, så du kan nyde ferien eller forretningsrejsen. Lyder det som det rette valg i din situation? Så kontakt os og få bestilt din udlejningsbil allerede i dag.Sixt har biludlejningsstationer i fire forskellige byer i Montenegro, hvilket giver dig gode muligheder for at udforske det lille land. Det spændende land, som først blev fuldt uafhængigt i 2006, byder bl.a. på fascinerende historie og enestående natur. Når du lejer en Sixtbil, kan du nemt besøge øen Sveti Stefan, som er forbundet til fastlandet med en lille vej. Dette smukke sted er et af landets mest fotograferede pladser, og mange kendte har overnattet på øen. Hvis du elsker natur, må du ikke gå glip af nationalparken Biogradska Gora. Den fantastiske park har seks store søer, bjerge på over 2000 meter og omkring 150 forskellige fuglearter. Det er et perfekt område til vandring, men det er svært at nå uden en bil. Den enorme Canyon Tara, som er en af verdens største canyons, er også et besøg værd. Den lange, dybe slugt og det smukke område byder på vandfald, romerske monumenter samt bjørne og ulve. Kryds den 134 meter høje bro for at opnå en fantastisk udsigt eller prøv river rafting, hvis du da tør. Det er generelt sikkert og nemt at køre rundt i Montenegro.
Bestilling af dinSixtbil

Bestilling af dinSixtbil

Det er helt ligetil at bestille en Sixtbil på vores hjemmeside, ligesom du kan ringe til vores Sixtteam. Tag stilling til bilkategori, ekstraudstyr og eventuelle services, der leveres af den enkelte station. Du har således mange valgmuligheder, men de er alle opstillet i enkle rammer, så du altid bevarer overblikket. Vores mål er, at du skal føle dig tryg med valget af Sixt billeje i Montenegro og få både roen og tiden til at nyde turen gennem Montenegro. En Sixtbi giver dig en enorm frihed og fleksibilitet på rejsen til at køre derhen, hvor du vil.
Show more
Godt at vide når du lejer i Montenegro
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Montenegro?
For at leje bil hos SIXT i Montenegro skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Montenegro.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Montenegro?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 821 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Service under og efter lejemålet
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Dacia Duster
Dacia Duster
Dacia Duster Automatic
Dacia Duster Automatic

FAQs om lejemål i Montenegro

Kan jeg booke et langtidslejemål i Montenegro?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Montenegro?

Udforsk vores biludlejningslokationer Montenegro

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Montenegro

Vis mere