Billeje i Herceg Novi

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Herceg Novi

Sixt Biludlejning i Herceg Novi

Sixt Biludlejning i Herceg Novi

Lad Sixt Biludlejning i Herceg Novi tage dig med til det vestlige Montenegro. Dette lille land er måske nok lidt af en skjult perle for mange, men med en Sixt udlejningsbil på din rejse får du en oplagt mulighed for at opleve det bedste af Montenegro. Herceg Novi ligger ved kysten og er en yndet destination for feriegæster. Her finder du alt fra dejlige strande og små hyggelige caféer til spændende historiske seværdigheder. Kontakt Sixt i dag, så du kan få booket din udlejningsbil.Herceg Novi udforsker du bedst med bil, så du slipper for at gå mellem alle byens udspredte seværdigheder. Denne charmerende by er bygget op omkring en imponerende gammel bydel, med et historisk torv og et majestætisk klokketårn i centrum. Gå ikke glip af Herceg Novis gamle bydel og de nærliggende museer, f.eks. den betagende fæstning Forte Mare, som blev bygget af venetianerne i sin tid, og som i dag bl.a. anvendes til at vise film på sommeraftener. Herceg Novi er desuden omgivet af smukke landskaber og dejlige strande. Med billeje i Herceg Novi kan du nemt tage mod de skønne strande Raaello, Topla eller Meljine, så du kan slappe af og nyde den rolige stemning. Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Herceg Novi, for så får du alle de fordele, der er ved at køre direkte hen til destinationen, uden at skulle skifte mellem byens offentlige transportmidler.
Book din billeje i Herceg Novi

Book din billeje i Herceg Novi

Billeje i Herceg Novi med Sixt er legende let. Vælg mellem et stort udvalg af kvalitetsbiler hos os. Vi tilbyder kun de nyeste og mest komfortable modeller. Når du har taget stilling til, om du ønsker en stationcar, økonomibil, 4x4 eller måske noget helt fjerde, booker du kategorien telefonisk eller her på hjemmesiden. Sixtpersonalet hjælper dig også gerne, hvis du har spørgsmål til såvel produkter som booking og afhentning. Bemærk, at Sixt ikke kan garantere en specifik bilmodel, men udelukkende et køretøj fra din valgte bilkategori. Når du lejer en Sixtbil i Herceg Novi, kan du desuden drage fordel af gode tilbud på tilbehør som GPS navigation, dækning af yderligere en fører og ubegrænset kilometertal. Hvis du ankommer til Montenegro med fly og ønsker at afhente bilen og lejekontrakten i lufthavnen, er det ikke noget problem. Giv os blot besked i forvejen, og så arrangerer vi det hele for dig, så lej trygt en bil hos os.
Show more
Godt at vide når du lejer i Herceg Novi
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Herceg Novi.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Herceg Novi?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Herceg Novi. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Herceg Novi?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
5,0
Baseret på 4 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Køretøjet
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Dacia Duster
Dacia Duster
Dacia Duster Automatic
Dacia Duster Automatic
FAQs om lejemål i Herceg Novi
Kan jeg booke et langtidslejemål i Herceg Novi?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Herceg Novi?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Herceg Novi

Vis mere