Billeje i Budva

 

Mest populære i Budva

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Budva/Hotel Admiral der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Budva

Sixt Biludlejning i Budva

Sixt Biludlejning i Budva

Budva i Montenegro er en sand perle ved Adriaterhavets kyst. Her finder du både dejlige badestrande, flotte historiske bygninger og et spændende natteliv. Med Sixt Biludlejning i Budva er du godt rustet til at komme omkring i området på egen hånd via en topmoderne udlejningsbil, der giver dig en frihed, som du helt sikkert vil sætte pris på, når du rejser til et så spændende sted som Budva. Tag bilen, når du skal en tur op i bjergene for at beundre den fantastiske udsigt over Adriaterhavet, eller rul vinduet ned og nyd vinden i håret, når du tager køreturen langs kysten. Budva har noget for enhver, og Sixt har helt sikkert noget for dig. Budva er en oplagt destination, hvis du interesserer dig for historie. Byen kan nemlig spore sine rødder 2500 år tilbage, og det er således en af de ældste beboelser ved Adriaterhavet. Tag en tur rundt i den gamle bydel, hvor du bl.a. kan se den historiske bymur med dens tårne, porte og citadeller. Her mærker man for alvor historiens vingesus, og i Budva mærker man i det hele taget de forskellige påvirkninger, der har sat sit præg på byen. Gennem tiden har Budva både været romersk, byzantinsk og østrigsk ungarsk. Er du mere til afslapning, kan din billeje i Budva selvfølgelig også anvendes til at opleve de mange fine strande på den berømte Budvariviera samt hyggelige cafeer og det sprudlende natteliv. Mange rejser til Budva af netop denne grund, men her har du alligevel en fremragende mulighed for at kombinere kultur og forlystelser, og vi er selvfølgelig klar til at hjælpe dig på vej. Ring eller lej en bil via vores hjemmeside. Billeje i Budva er et yderst budgetvenligt alternativ.
Lad Sixt være første destination på rejsen

Lad Sixt være første destination på rejsen

Hos Sixt Biludlejning i Budva har vi altid en løsning, der passer til lige netop dine behov. Hos os kan du selvfølgelig forvente den samme imødekommenhed og gode service, der har gjort os til mange rejsendes førstevalg verden over, og uanset hvilken type bil du har brug for, kan vi hjælpe dig med at gøre rejsen helt perfekt. Vi tilbyder både almindelige personbiler og stationcars samt en terrængående 4x4, hvis du ønsker at udforske det bjergrige område udenfor byen. Ekstraudstyr som GPS og autostol kan selvfølgelig nemt tilføjes i forbindelse med bestillingen. Lad Sixt Biludlejning i Budva blive dit første stop på rejsen.
Show more

Godt at vide når du lejer i Budva

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Budva?
For at leje bil hos SIXT i Budva skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Budva.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Budva?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Budva. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,9
Baseret på 11 anmeldelser
Køretøjet
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Aflevering af køretøj
(4,9)

FAQs om lejemål i Budva

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Budva?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Budva?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Budva?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Budva

Vis mere