Billeje
Montenegro
Oversæt
Montenegro
Ændre personlige oplysninger

Billeje Montenegro: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt i dag og hent den hos Sixt Biludlejning i Montenegro. Vi på Sixt tilbyder førsteklasses udlejningsbiler og fremragende ekstraudstyr, og altsammen til priser, der tiltrækker et bredt publikum. Vi er klar til at service dig med din billeje i Montenegro, så du kan nyde ferien eller forretningsrejsen. Lyder det som det rette valg i din situation? Så kontakt os og få bestilt din udlejningsbil allerede i dag.

Sixt Biludlejning i Montenegro

Sixt har biludlejningsstationer i fire forskellige byer i Montenegro, hvilket giver dig gode muligheder for at udforske det lille land. Det spændende land, som først blev fuldt uafhængigt i 2006, byder bl.a. på fascinerende historie og enestående natur. Når du lejer en Sixtbil, kan du nemt besøge øen Sveti Stefan, som er forbundet til fastlandet med en lille vej. Dette smukke sted er et af landets mest fotograferede pladser, og mange kendte har overnattet på øen. Hvis du elsker natur, må du ikke gå glip af nationalparken Biogradska Gora. Den fantastiske park har seks store søer, bjerge på over 2000 meter og omkring 150 forskellige fuglearter. Det er et perfekt område til vandring, men det er svært at nå uden en bil. Den enorme Canyon Tara, som er en af verdens største canyons, er også et besøg værd. Den lange, dybe slugt og det smukke område byder på vandfald, romerske monumenter samt bjørne og ulve. Kryds den 134 meter høje bro for at opnå en fantastisk udsigt eller prøv river rafting, hvis du da tør. Det er generelt sikkert og nemt at køre rundt i Montenegro.

Bestilling af dinSixtbil

Det er helt ligetil at bestille en Sixtbil på vores hjemmeside, ligesom du kan ringe til vores Sixtteam. Tag stilling til bilkategori, ekstraudstyr og eventuelle services, der leveres af den enkelte station. Du har således mange valgmuligheder, men de er alle opstillet i enkle rammer, så du altid bevarer overblikket. Vores mål er, at du skal føle dig tryg med valget af Sixt billeje i Montenegro og få både roen og tiden til at nyde turen gennem Montenegro. En Sixtbi giver dig en enorm frihed og fleksibilitet på rejsen til at køre derhen, hvor du vil.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice