Billeje i Marokko

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Marokko

Mest populære i Marokko

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Marrakech Lufthavn der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Marokko

Sixt Biludlejning i Marokko

Sixt Biludlejning i Marokko

Er valget faldet på billeje i Marokko? Godt valg! Lej en bil ved et af vores mange Sixt biludlejningskontorer i dejlige Marokko og tag på eventyr. Sixt tilbyder billeje i en række forskellige byer i Marokko, så du frit kan vælge dit udgangspunkt for bilferien. Uanset om du starter ud i nord eller syd, lover landet dig mange interessante oplevelser for store og små. Udforsk Marokkos fascinerende historie og kultur, de dejlige strande og den fantastiske mad. På Sixt udlejer vi kun komfortable førsteklasses biler og ekstraudstyr og alt sammen til favorable priser. Vi hjælper dig med at få styr på alt det praktiske omkring billejen i Marokko, så du kan nyde din rejse.Med en Sixt udlejningsbil opnår du fleksibilitet og frihed til at opdage Marokko på egen hånd og efter vejr og vind. Du kan vælge at leje en bil i den nordlige del af landet og udgå fra vores kontorer i Casablanca, Fes, Rabat, Tangier eller Nador. Hvis du i stedet vil lægge ud i den centrale eller sydlige del af landet, kan du hente udlejningsbilen i Marrakech, Ouarzazate eller Agadir. Marokko er en oplevelse for livet, og nogle af landets højdepunkter er Casablancas imponerende Kong Hassan II's moské og den gamle bydel, Rabats kongepaladser og gravpladser, Fes%u2019 mystik, livlige medina og smukke andalusiske kvarterer, Marrakech%u2019s eventyrlige 1001 natsstemning, Ouarzazate%u2019s vilde ørkenlandskab og de dejlige strande ved Essaouira og Agadir. Der venter med andre ord mange mindeværdige oplevelser i Marokko, og med en Sixt udlejningsbil kan du nemt tage på en lang række udflugter. Læs lidt om landets regler, inden du begiver dig ud på vejene og hold øje med motorcykler og dyr på vejene i landområderne.
Bestil biludlejning på Malta på få minutter

Bestil biludlejning på Malta på få minutter

Vi på Sixt vil gøre det så enkelt som muligt for dig at leje din drømmebil, uanset om det er til ferien bryllupsrejsen eller et møde med vigtige forretningsforbindelser. Derfor har vi gjort bestillingsprocessen enkel, og du kan nemt booke på vores hjemmeside eller blot tage telefonen og ringe til os. Vælg din ønskede bilkategori, uanset om det er en økonomibil, en cabriolet eller en 4x4, bestil ekstraudstyr, såsom GPS navigation eller autostol, og opgiv specielle ønsker, såsom automatgear. Du kan f.eks. bestille forskellige beskyttelsespakker og få yderligere en person registreret på lejekontrakten, hvis det er det, du ønsker. Udlejningsbilen står og venter på dig ved Sixt Biludlejning i Marokko, og vores professionelle Sixt medarbejdere hjælper dig gerne med alle dine spørgsmål.
Show more
Godt at vide når du lejer i Marokko
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Marokko?
For at leje bil hos SIXT i Marokko skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Marokko.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Marokko?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 1865 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Dacia Dokker
Dacia Dokker
Jeep Renegade Aut.
Jeep Renegade Aut.
Jeep Renegade
Jeep Renegade
Fiat 500 Aut.
Fiat 500 Aut.
Jeep Compass
Jeep Compass
Dacia Lodgy Steep Way
Dacia Lodgy Steep Way

FAQs om lejemål i Marokko

Kan jeg booke et langtidslejemål i Marokko?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Marokko?