Billeje i Casablanca Lufthavn

 

Mest populære i Casablanca Lufthavn

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Casablanca Lufthavn der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Casablanca Lufthavn filial

Adresse

Mohammed V Internat. Airport, 20000 Casablanca, Marokko
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
07:00 - 23:00
Helligdage
07:00 - 23:00

Vores services ved Casablanca Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Bilrejsen begynder ved Sixt Biludlejning i Casablanca Lufthavn (CMN). Herfra går turen mod det vidunderlige Marokko i en komfortabel kvalitetsbil. Med Sixt er du sikret en høj standard, favorable priser og en imødekommende service på forretningsrejsen eller ferien. Du bestiller helt simpelt din foretrukne bil via Sixt hjemmesiden, eller over telefonen. Her vælger du mellem de oplistede kategorier.
Casablancas arkitektoniske mesterværker

Casablancas arkitektoniske mesterværker

Casablanca er uden tvivl, en af de mest spændende destinationer i verden. Den dynamiske metropol huser bl.a. den imponerende Hassan II moské, smukke art decobygninger og mesterværker fra det 20. århundrede, det livlige centrale marked samt det imponerende kongelige palads og Mohamed V pladsen. Med billeje i Casablanca Lufthavn kan du desuden køre langs Atlanterhavet, slappe af på de dejlige strande og nyde et måltid bestående af friskfangede fisk. Lej en bil med Sixt og oplev frihed og uafhængighed på ferien eller forretningsrejsen. En udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Casablanca Lufthavn er optimal for at få en fornemmelse af Casablancas rige kultur og dejlige natur.
Komfort og kvalitet med Sixt

Komfort og kvalitet med Sixt

Hvis du planlægger en rejse til Casablanca i Marokko, er det en god idé at leje en bil hos Sixt Biludlejning i Casablanca Lufthavn. Kontoret tilbyder mange forskellige bilmærker og modeller, der passer til alle behov og komfortniveauer. Søger du lave priser og høj komfort, har Sixtafdelingen i Casablanca Lufthavn økonomibiler, stationcars og 4x4 til udlejning. Vi tilbyder tilmed varevogne til større familier eller grupper. Med Sixt billeje i Casablanca Lufthavn kan du nyde gavn af ubegrænset kilometertal og aircondition, som kan være en god investering i Marokkos sommerhede, ligesom du kan desuden bestille ekstraudstyr som GPS navigation eller tegne fuld kaskobeskyttelse. Lej en bil med Sixt for at fåden nødvendige komfort og kvalitet til din rejse i Casablanca og omegn.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Casablanca Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Casablanca Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Casablanca Lufthavn skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Casablanca Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Casablanca Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 312 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Vejen til SIXT
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Jeep Renegade
Jeep Renegade
Jeep Renegade Aut.
Jeep Renegade Aut.
Fiat 500 Aut.
Fiat 500 Aut.
Dacia Dokker
Dacia Dokker
Jeep Compass
Jeep Compass
Dacia Lodgy Steep Way
Dacia Lodgy Steep Way

Spørgsmål og svar om lejemål hos Casablanca Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Casablanca Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Casablanca Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?