Billeje i Oujda

 

Mest populære i Oujda

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Oujda Angads Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Oujda

Sixt Biludlejning i Oujda

Sixt Biludlejning i Oujda

Tag på en spændende oplevelsesrejse i det nordøstlige Marokko, når du vælger at leje en premium-Sixtbil ved en biludlejning i Oujda. Storbyen Oujda ligger tæt på grænsen til Algeriet og byder på fantastiske historiske seværdigheder og smuk natur, som bedst opleves med en egen bil. Det er lettest at tage rundt med bil i området, som ikke tilbyder de bedste offentlige transportmidler, og et køretøj betyder, at du frit bestemmer tempoet og rejseruten for din rejse. Uanset om det er ferien med familien eller vennerne, der fører dig til det nordlige Marokko, eller du planlægger en forretningsrejse i området, kan vi tilpasse Sixt-billeje i Oujda til dine behov. Vælg et premium-køretøj, der dækker dine behov, og skræddersy bestillingen med praktisk tilbehør og tjenester.Når du lejer en førsteklasses bil hos Sixt, bliver det nemt at udforske den spændende by Oujda og den smukke omegn. Oujda er kendt for sin store moské Al Jamaa Al Kabir fra slutningen af 1200-tallet, der bl.a. imponerer med sine smukke mosaikfliser og udskårne træpartier, og som er beliggende i den gamle bydel i det vestlige Oujda. Derudover er den dejlige park Lalla Aicha en gåtur værd, kør gerne forbi den mægtige mur Bab al Gharbi, eller besøg en ægte souk, der sælger alt fra smykker til traditionelt tøj. Sixt billeje i Oujda giver dig naturligvis også mulighed for at køre på opdagelse i den omgivende natur. Kør eksempelvis ned til den dejlige skov Sidi Maafa, eller styr Sixtbilen mod nord, og tag på en roadtrip til den dejlige nordkyst.
Nyd førsteklasses køretøjer til favorable priser hos Sixt i Oujda

Nyd førsteklasses køretøjer til favorable priser hos Sixt i Oujda

Sixts mange førsteklasses udlejningsbiler kommer i diverse designs og prisklasser, og de kan gøre både forretningsrejsende og feriegæster yderst tilfredse. Vælg eksempelvis en rummelig stationcar til familieferien med krav til godt med plads, en smart sportsvogn, hvis du søger lidt ekstra luksus og stil, eller en moderne og praktisk økonomibil, der tager dig direkte til seværdighederne. Du nyder altid konkurrencedygtige priser hos Sixt, og der tilkommer ingen skjulte omkostninger eller gebyrer til priserne, der fremkommer på websiden eller i smartphoneappen. I forbindelse med Sixt biludlejning i Oujda nyder du også muligheden for at tilføje ekstra tjenester og tilbehør, der kan gøre din bilrejse ekstra komfortabel og afslappet. Få fx yderligere en fører registreret på lejekontrakten, så I kan skiftes til at køre SIxtbilen, eller bestil GPS-navigation, der guider dig til din destination.
Show more

Godt at vide når du lejer i Oujda

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Oujda?
For at leje bil hos SIXT i Oujda skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Oujda.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Oujda?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Oujda. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 135 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)

FAQs om lejemål i Oujda

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Oujda?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Oujda?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Oujda?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Oujda

Vis mere