Billeje i Marrakech Lufthavn

 

Mest populære i Marrakech Lufthavn

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Marrakech Lufthavn der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Marrakech Lufthavn filial

Adresse

Marrakech Menara Airport, 40160 Marrakech, Marokko
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
07:00 - 23:00
Helligdage
07:00 - 23:00

Vores services ved Marrakech Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lad Sixt Biludlejning i Marrakech Lufthavn (RAK) blive dit udgangspunkt for en fantastisk ferie eller forretningsrejse i Marokko. Marrakech ligger i den sydlige del af Marokko og er omgivet af interessante byer og smuk natur. Book billeje i Marrakech Lufthavn med Sixt, så du kan tage ud og opleve alt det, du har set i rejsebrochurerne. Sixt er til for at vække dine rejsedrømme til live!
Fra vandfald til verdensarv med Sixt

Fra vandfald til verdensarv med Sixt

Marrakech kaldes ofte Den Røde By, og med en udlejningsbil fra Marrakech Lufthavn får du mulighed for at opleve denne charmerende by med de interessante seværdigheder. Sixt billeje i Marrakech Lufthavn er især en fornuftig partner, hvis du ønsker at køre op i bjergene eller ud i Marokkos fascinerende ørkenlandskab. Den smukke Ourikadal ligger f.eks. omkring 45 minutters kørsel sydøst for Marrakech, og her kan du foruden at se frugtplantager med mandler og kirsebærtræer også nyde de brusende vandfald. I nærheden af Marrakech finder du flere interessante attraktioner, herunder Djemaa el Fna på UNESCO Verdensarvsliste og Jardin Majorelle, som engang var ejet af Yves Saint Laurent. En kvalitetsbil fra Sixt Biludlejning i Marrakech Lufthavn giver dig uendelige muligheder for at opnå en optimal ferieoplevelse i Marrakech og omegn.
Lej en bil til din rejse

Lej en bil til din rejse

Vores dedikerede Sixt medarbejdere gør lejeprocessen ved Sixt afdelingen i Marrakech Lufthavn helt ligetil. Book din moderne kvalitetsbil online eller telefonisk og afhent bilen direkte hos Sixt Biludlejning i Marrakech Lufthavn. Du afleverer den, når det passer dig takket være kontorets 24 timers returneringsservice. Du vælger din bil udfra en række forskellige bilkategorier, såsom stationcars, økonomibiler eller 4x4, og kan tilvælge praktisk tilbehør, herunder GPS navigation eller autostole. Hvis du ønsker det, kan du desuden bestille dækning af yderligere en chauffør, ubegrænset kilometertal, fuld kaskobeskyttelse eller en bil med automatgear.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Marrakech Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Marrakech Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Marrakech Lufthavn skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Marrakech Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Marrakech Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 430 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Jeep Renegade
Jeep Renegade
Fiat 500 Aut.
Fiat 500 Aut.
Jeep Compass
Jeep Compass
Dacia Lodgy Steep Way
Dacia Lodgy Steep Way
Jeep Renegade Aut.
Jeep Renegade Aut.
Dacia Dokker
Dacia Dokker

Spørgsmål og svar om lejemål hos Marrakech Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Marrakech Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Marrakech Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Marrakech Lufthavn

Vis mere