Billeje
Marokko
Oversæt
Marokko
Ændre personlige oplysninger

Billeje Marokko: Sixt Rent a Car

Er valget faldet på billeje i Marokko? Godt valg! Lej en bil ved et af vores mange Sixt biludlejningskontorer i dejlige Marokko og tag på eventyr. Sixt tilbyder billeje i en række forskellige byer i Marokko, så du frit kan vælge dit udgangspunkt for bilferien. Uanset om du starter ud i nord eller syd, lover landet dig mange interessante oplevelser for store og små. Udforsk Marokkos fascinerende historie og kultur, de dejlige strande og den fantastiske mad. På Sixt udlejer vi kun komfortable førsteklasses biler og ekstraudstyr og alt sammen til favorable priser. Vi hjælper dig med at få styr på alt det praktiske omkring billejen i Marokko, så du kan nyde din rejse.

Sixt Biludlejning i Marokko

Med en Sixt udlejningsbil opnår du fleksibilitet og frihed til at opdage Marokko på egen hånd og efter vejr og vind. Du kan vælge at leje en bil i den nordlige del af landet og udgå fra vores kontorer i Casablanca, Fes, Rabat, Tangier eller Nador. Hvis du i stedet vil lægge ud i den centrale eller sydlige del af landet, kan du hente udlejningsbilen i Marrakech, Ouarzazate eller Agadir. Marokko er en oplevelse for livet, og nogle af landets højdepunkter er Casablancas imponerende Kong Hassan II's moské og den gamle bydel, Rabats kongepaladser og gravpladser, Fes%u2019 mystik, livlige medina og smukke andalusiske kvarterer, Marrakech%u2019s eventyrlige 1001 natsstemning, Ouarzazate%u2019s vilde ørkenlandskab og de dejlige strande ved Essaouira og Agadir. Der venter med andre ord mange mindeværdige oplevelser i Marokko, og med en Sixt udlejningsbil kan du nemt tage på en lang række udflugter. Læs lidt om landets regler, inden du begiver dig ud på vejene og hold øje med motorcykler og dyr på vejene i landområderne.

Bestil biludlejning på Malta på få minutter

Vi på Sixt vil gøre det så enkelt som muligt for dig at leje din drømmebil, uanset om det er til ferien bryllupsrejsen eller et møde med vigtige forretningsforbindelser. Derfor har vi gjort bestillingsprocessen enkel, og du kan nemt booke på vores hjemmeside eller blot tage telefonen og ringe til os. Vælg din ønskede bilkategori, uanset om det er en økonomibil, en cabriolet eller en 4x4, bestil ekstraudstyr, såsom GPS navigation eller autostol, og opgiv specielle ønsker, såsom automatgear. Du kan f.eks. bestille forskellige beskyttelsespakker og få yderligere en person registreret på lejekontrakten, hvis det er det, du ønsker. Udlejningsbilen står og venter på dig ved Sixt Biludlejning i Marokko, og vores professionelle Sixt medarbejdere hjælper dig gerne med alle dine spørgsmål.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice