Billeje i Opatija/Hotel Ambasador

 

Mest populære i Opatija/Hotel Ambasador

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Opatija/Hotel Ambasador der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Opatija/Hotel Ambasador filial

Adresse

Feliksa Perisica 5, 51410 Opatija, Kroatien
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
08:00 - 20:00
Helligdage
08:00 - 20:00

Vores services ved Opatija/Hotel Ambasador

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Biludlejning hos Sixt i Opatija er en foretrukken løsning for dig, der søger uafhængighed og frihed på ferien. Sixt kontoret i Opatija ligger inde i Hotel Ambassador, hvor Sixt personalet hilser dig velkommen til den kroatiske halvø Istrien. Badebyen Opatija er et utroligt populært turistmål for rejsende fra hele verden grundetbeliggenheden midt på Rivieraen og nærheden til byer som Wien, München og Milano. Med billeje i Opatija kan du besøge områdets mange vinmarker og olivenlunde eller tilbringe dagen på stranden Slatina for hvile og afslapning. Det er desuden nemt at styre Sixt bilen mod den idylliske og maleriske by Volosko, som er forbundet med Opatija med en lang promenade eller besøgesmukke Krk, Pulaeller Porej, hvor der venter dejlige strande og en fantastisk udsigt over Atlanterhavet. Med en Sixt bil på bilrejsen omkring Opatija kan du nyde fuld frihed til at opdage vidunderlige Kroatien i dit tempo.
Sixt Biludlejning i Opatija

Sixt Biludlejning i Opatija

Sixt hjælper dig med at finde bilen til rundturen, weekendrejsen eller forretningsrejsen i smukke Kroatien. Med billeje i Opatija kan du vælge mellem fantastiske køretøjer såsom sportsvogne, praktiske økonomibiler, stationcars, 4x4 og varevogne, som alle er i fremragende stand. Du kan også tilføje en fuld kaskobeskyttelse, ekstraudstyr som GPS navigation eller en autostol eller tilføje yderligere en fører på lejekontrakten. Sixt kontoret i Opatijatilbyder også en afhentnings og returneringsservice på forespørgsel, hvilket gør billejen endnu mere fleksibel og behagelig for dig. Sixtteamet glæder sig til at gøre din bilrejse uforglemmelig, så lej en bil hos Sixt allerede i dag.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Opatija/Hotel Ambasador

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Opatija/Hotel Ambasador?
For at leje bil hos SIXT i Opatija/Hotel Ambasador skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Opatija/Hotel Ambasador.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Opatija/Hotel Ambasador?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 30 anmeldelser
Køretøjet
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.

Spørgsmål og svar om lejemål hos Opatija/Hotel Ambasador

Kan jeg booke et langtidslejemål i Opatija/Hotel Ambasador?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Opatija/Hotel Ambasador?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Opatija/Hotel Ambasador

Vis mere