Billeje i Opatija

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Opatija

Sixt Biludlejning i Opatija

Sixt Biludlejning i Opatija

Er du vild med idéen om en bilferie på den kroatiske halvø, Istrien? Men har du samtidig brug for lidt inspiration til byer, du skal besøge undervejs? Lej en bil med Sixt Biludlejning i Opatija og kom herfra smidigt rundt til Istriens perlerække af byer, der hører under de absolut mest elskede feriemål i landet. Foruden Opatija tænker vi bl.a. på Krk, Pula, Rovinj og Porec, der alle har udsigt mod Adriaterhavets klukkende bølger. Med Sixt billeje i Opatija får du det bedste udgangspunkt, når turen går til Kroatien og Istrien. Opatija er en badeby i Kroatiens Kvarnerbugten, der med strande som Slatina for længst har bevidst, at den hører med i førerfeltet. Byen ligger på den østlige side af halvøen, modsat byer som Pula, Porec og Rovinj, der ligger på vestsiden. Med billeje i Opatija er afstandene så tilpas korte, at det er nemt at nå de forskellige byer via mindre dagsudflugter. Du får derfor rig mulighed for at nærstudere Istriens meget forskelligartede destinationer. Det er i øvrigt nemt at flyve til destinationen via Krk Lufthavn, hvorfra du kan leje din bil fra Sixt, så du kan tilbagelægge de ca. 40 km ind til Opatija. Her bliver det tid til at kigge lidt på badestrandene, vartegnene som Pigen Med Mågen og Madonna del Mare, de flotte fontæner og de grønne parker, der dominerer bybilledet. Samtidig afspejles frodigheden af vinmarkerne og olivenlundene, der ligger i umiddelbar nærhed af Opatija. Når du har testet de forskellige strande, har besøgt Skt. Jakob kirken samt nationalparker som Brijoni og Ucka, kan du i din udlejningsbil tage videre til et af verdens største amfiteatre, der ligger i Pula. Eller måske er det Rovinj og Porec, der står for skud?
Vejen til Istrien

Vejen til Istrien

Hvad enten du planlægger en lang rundrejse til Istriens topbyer, har en forlænget weekend i Opatija eller skal klare et par forretningsmøder undervejs, har vi bilen, der matcher dine behov. Det er således muligt at vælge alt fra den smarte sportsvogn til den rummelige varevogn til stationcaren, der klarer de mindre veje uden for bykernen. Du skal vide, at du med Sixt lejer et kvalitetsprodukt til favorable priser, uanset bilkategori. Billeje i Opatija og de andre kroatiske topbyer kan bookes gennem Sixt hjemmesiden eller ved at ringe direkte til os. Her får du også nærmere information om de forskellige former for ekstraudstyr, der følger med biludlejning i Opatija.
Show more
Godt at vide når du lejer i Opatija
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Opatija?
For at leje bil hos SIXT i Opatija skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Opatija.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Opatija?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Opatija. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 29 anmeldelser
Køretøjet
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,8)

FAQs om lejemål i Opatija

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Opatija?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Opatija?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Opatija?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Opatija

Vis mere