Billeje i Fushe Kosova

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Fushe Kosova filial

Adresse

Rruga Dardania pn, 12000 FushëKosovë, Kosovo
Mere information

Åbningstider

Man - Lør
08:30 - 17:30

Vores services ved Fushe Kosova

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Ved Sixt Biludlejning Pristina finder du kvalitetsbiler til favorable priser, når turen går forbi Kosovo. Uanset om det er ferien eller forretningsrejsen, der tager dig til hovedstaden Pristina, vil en udlejningsbil utvivlsomt være en god investering, så du har alverdens muligheder for at nå de forskellige destinationer. Afhent den lejede bil ved kontoret i den vestlige del af Pristina og begiv dig ud på opdagelse, når det passer dig. Den spændende by lover seværdigheder i form af interessante museer, f.eks. nationalmuseet fra 1949, der huser fascinerende historiske genstande, og smuk arkitektur samt den dejlige Germia park, hvor du finder monumentet med bogstaverne for Newborn. Sixt billeje i Pristina gør det enkelt at køre rundt i hovedstaden, og du slipper dermed helt for at skulle planlægge din rejse efter andres ønsker.
Lad bilrejsen begynde ved Sixt Biludlejning Pristina

Lad bilrejsen begynde ved Sixt Biludlejning Pristina

Kosovo er et land med en fascinerence historie, venligtsindede mennesker og smuk natur, så lej en bil til turen, hvis du virkelig vil opdage landet helt indefra. Du bestiller din moderne og komfortable stationcar, økonomibil eller 4x4 online via vores app eller telefonisk, og så venter både køretøj og teamet på dig, når du ankommer til Sixt Biludlejning Pristina. Her hjælper vi dig på professionel vis med alle dine spørgsmål og forsyner dig gerne med det ekstraudstyr, du måtte få brug for på turen, såsom GPS navigation, bagageudstyr eller en autostol. Reservér Sixt billeje i Pristina og lad komfort, personlig service og høj kvalitet blive en del af bilrejsen i Kosovo.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Fushe Kosova
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Fushe Kosova.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Fushe Kosova?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Fushe Kosova?
Book nemt et langtidslejemål hos Fushe Kosova ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Fushe Kosova

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Fushe Kosova?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Fushe Kosova

Vis mere