Billeje i Kosovo

 

Steder du kan begynde din rejse i Kosovo

Mest populære i Kosovo

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Pristina Lufthavn der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Kosovo

Sixt Biludlejning i Kosovo

Sixt Biludlejning i Kosovo

Har du nogensinde overvejet billeje i Kosovo? Lej en bil fra et af vores Sixt biludlejningskontorer i Pristina i Kosovo og glæd dig til en fantastisk spændende bilrejse. Du ankommer til Europas yngste land, der dog er præget af en spændende historie, smuk natur med bjerge og skov og aktiviteter såsom skisport og vandreruter. Med en bil på rejsen opnår du den ultimative frihed og fleksibilitet til at udforske på egen hånd og i dit tempo. Alle vores udlejningsbiler er af højeste kvalitet og komfort, og prisniveauet er altid rimeligt, så alle kan være med på ønsket om billeje i Kosovo.Lej en bil hos Sixt og afhent den hos Sixt kontoret i hovedstaden Pristina, når du ankommer. Byen ligger centralt i Kosovo og er et godt udgangspunkt på ferien. Dette unge land blev selvstændigt så sent som i 2008 efter krigen mod Serbien og byder selvfølgelig på masser af historie. Vend Sixt bilen mod det imponerende kloster i Decani, som er på UNESCO´s Verdensarvsliste og fortæller om landets historie siden 1990%u2019erne.Besøg også gerne Mitrovica, som er den sidste delte by i Europa og hvor man kan opleve to forskellige syn på landet fra områdets beboere. Eller hvad med at nyde et tyrkisk bad og se flotte broer og moskeer i området omkring den historiske by Prizren, som tidligere blev styret af osmannerne i Istanbul?Hvis du er til skisport, er dejlige Brezovica i det sydlige Kosovo at anbefale med sine op til 2500 meter høje bjerge og 16 km lange pister. Det er nemt at køre rundt i Kosovo, og du skal blot huske det internationale kørekort og holde øje med hastighedsbegrænsninger samt de lokale regler. Snyd ikke dig selv for en uforglemmelig bilrejse i spændende Kosovo.
De mange tilvalg med biludlejning i Kosovo

De mange tilvalg med biludlejning i Kosovo

Når du lejer en bil i Kosovo, har du et godt fundament til at komme hurtigt rundt i landet. Du er ikke langt fra enestående natur, flotte byer, og spændende kultur og historie. Sixt giver dig adgang til gode, solide biler, ekstraudstyr og garantipakker, der fås til favorable priser. Det er nemt at bestille via vores hjemmeside eller ved at ringe til vores Sixt team. Vi stræber altid efter at opfylde dine ønsker, uanset om du er på ferie med familien eller sigter mod en rejse med dine forretningsforbindelser. Sixt medarbejderne er klar til at besvare spørgsmål og hjælpe dig, når du har brug for os. Und dig selv en komfortabel og tryg bilferie, der tager sit udgangspunkt ved Sixt Biludlejning i Kosovo.
Show more

Godt at vide når du lejer i Kosovo

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Kosovo?
For at leje bil hos SIXT i Kosovo skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kosovo.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Kosovo?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 673 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf 7
VW Golf 7
Mercedes E-220d
Mercedes E-220d
BMW 7er Aut.
BMW 7er Aut.
BMW X6 Aut.
BMW X6 Aut.

FAQs om lejemål i Kosovo

Kan jeg booke et langtidslejemål i Kosovo?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Kosovo?

Udforsk vores biludlejningslokationer Kosovo

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Kosovo

Vis mere