Billeje i Pristina Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Pristina Lufthavn filial

Adresse

Rruga e Aeroportit, 10070 Vrellë, Lipjan, Kosovo
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
08:00 - 00:00
Helligdage
08:00 - 00:00

Vores services ved Pristina Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Med billeje ved Sixt Biludlejning i Pristina Internationale Lufthavn (PRN) venter der dig en spændende rejse i Kosovo forude. Pristina Internationale Lufthavn er den eneste internationale lufthavn for indrejse til Kosovo, og herfra er det let at tage sig i bil til forskellige seværdigheder i Kosovo. Sixt tilbyder førsteklasses udlejningsbiler til favorable priser til ferien eller forretningsrejsen. Bestil bilen hos Sixt nu.
Rundt til fascinerende naturseværdigheder

Rundt til fascinerende naturseværdigheder

Kosovo er kendt for sin smukke natur, kulturelle traditioner og fascinerende historie. Med Sixt billeje i Pristina Internationale Lufthavn kan du tage på opdagelse i din komfortable kvalitetsbil. Begynd med et besøg på Pristina Etnografiske Museum og få en bedre forståelse for landets historie. Badovc er en kunstig sø beliggende sydøst for byen og er en ideel destination for en hyggelig dagstur. Du kan også sætte kurs mod Germia Park med de mange restauranter og gode svømmemuligheder. Med en moderne Sixt bil kan du køre derhen, hvor du vil, og nyde friheden ved selv at kunne bestemme tempoet. Du kan trygt stole på Sixt Biludlejning i Pristina Internationale Lufthavn som din pålidelige biludlejer til ferien eller forretningsrejsen.
Kvalitet og konkurrencedygtige priser med Sixt

Kvalitet og konkurrencedygtige priser med Sixt

Hvis du har brug for en moderne og pålidelig udlejningsbil i Pristina Internationale Lufthavn, er Sixt et naturligt valg. Bilreservation kan gøres online, telefonisk eller på kontoret i Pristina Internationale Lufthavn, hvor vores venlige Sixt personale hjælper dig med alt det praktiske. Forskellige kategorier af køretøjer er tilgængelige for billeje ved Pristina Internationale Lufthavn, herunder økonomibiler, 4x4 og stationcars.Du vælger din ønskede bilkategori og lejer din Sixt bil til en konkurrencedygtig pris. Rejsende, der ønsker at leje en bil i Pristina Internationale Lufthavn, kan desuden bestille praktisk tilbehør, bl.a. i form af GPS navigation og autostole, tegne fuld kaskobeskyttelse, ønske en bil med automatgear og meget andet.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Pristina Lufthavn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Pristina Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Pristina Lufthavn skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Pristina Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Pristina Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 603 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,7)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Pristina Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Pristina Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Pristina Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Pristina Lufthavn

Vis mere