Billeje i Pristina

 

Mest populære i Pristina

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Pristina Lufthavn der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Pristina

Sixt Biludlejning i Pristina

Sixt Biludlejning i Pristina

Hvis du skal en tur til Kosovo, har du givetvis brug for et pålideligt og komfortabelt køretøj til turen, og det finder du hos Sixt Biludlejning i Pristina. Når du vælger at leje en bil hos Sixt i Pristina, starter du ud i landets dejlige hovedstad, som ligger forholdsvist centralt placeret i den østlige del af landet. En Sixtbil gør det behageligt at tage på udflugter og roadtrips i smukke Kosovo. Tag kontakt til Sixt, så vi kan tage en snak om udlejningsbiler og ekstraudstyr. Sixt billeje i Pristina er et godt alternativ til andre transportformer i Pristina, for du vil ret hurtigt spare penge og tid på ikke at skulle rejse med busser eller taxier. Uanset om du er på ferie med familien eller skal på forretningsrejse med jobbet, har du sandsynligvis lidt tid til at opleve Pristinas seværdigheder. De korte afstande i landet samt din moderne Sixtbil, gør det simpelt at nå rundt mellemde mange attraktioner og oplevelsestilbud. I Pristina bør du tage køreturen til Det Etnografiske Museum, hvor du kan lære mere om albansk levevis, og du kan desuden sætte kurs mod den skønne Germia Park, der har dejlige vandrestier, flere gode restauranter og en swimmingpool i søstørrelse om sommeren, som er det perfekte sted at undslippe varmen. Derudover kan du fra Sixt Biludlejning i Pristina styre Sixtbilen i retning af byens vartegn, monumentet Newborn, eller begive dig ud i landets fantastiske natur, f.eks. mod bjerget Deravica eller det vidunderlige naturreservat Fierza. Nyd bilrejsen fuldt ud i en moderne udlejningsbil fra Sixt.
Førsteklasses udlejningsbiler til enhver rejse

Førsteklasses udlejningsbiler til enhver rejse

At leje en bil hos en Sixt Biludlejning i Pristina er ideelt for at få mest ud af opholdet i betagende Kosovo. Uanset hvilken type bil du har brug for i Pristina, finder du højst sandsynligt det rette køretøj blandt Sixts alsidige udvalg. Book f.eks. en førsteklasses bil fra kategorien økonomibiler eller stationcars til ferien eller forretningsrejsen eller reservér en 4x4, hvis du vil på eventyr uden for storbyen og til tider i lidt ujævne terræner. Hvis du flyver til Kosovo, kan du være interesseret i at afhente udlejningsbilen i Pristinas lufthavn, ellers kan du afhente den i det centrale Pristina. I forbindelse med Sixt billeje i Pristina kan du naturligvis også tillægge udstyr og tjenester, såsom ubegrænset kilometertal, GPS navigation eller en autostol, så vi dækker alle de kørebehov, du støder på under din rundrejse.
Show more

Godt at vide når du lejer i Pristina

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Pristina?
For at leje bil hos SIXT i Pristina skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Pristina.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Pristina?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Pristina. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,2
Baseret på 676 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,6)

FAQs om lejemål i Pristina

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Pristina?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Pristina?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Pristina?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Pristina

Vis mere