Billeje
Pristina
Oversæt
Kosovo // Pristina
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Pristina: Sixt biludlejning online booking

Hvis du skal en tur til Kosovo, har du givetvis brug for et pålideligt og komfortabelt køretøj til turen, og det finder du hos Sixt Biludlejning i Pristina. Når du vælger at leje en bil hos Sixt i Pristina, starter du ud i landets dejlige hovedstad, som ligger forholdsvist centralt placeret i den østlige del af landet. En Sixtbil gør det behageligt at tage på udflugter og roadtrips i smukke Kosovo. Tag kontakt til Sixt, så vi kan tage en snak om udlejningsbiler og ekstraudstyr.

 
 • Pristina Lufthavn
  Rruga e Aeroportit
  10070 Vrellë, Lipjan

  Ma. - Sø.08:00 - 24:00
  Helligdag08:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Fushe Kosova
  Rruga Dardania pn
  12000 FushëKosovë

  Ma. - Lø.08:30 - 17:30
  Book ved denne station

 • Pristina Lufthavn

  Sixt Billeje
  Rruga e Aeroportit
  10070 Vrellë, Lipjan

  Ma. - Sø.08:00 - 24:00
  Helligdag08:00 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Fushe Kosova

  Sixt Billeje
  Rruga Dardania pn
  12000 FushëKosovë

  Ma. - Lø.08:30 - 17:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Pristina

Sixt billeje i Pristina er et godt alternativ til andre transportformer i Pristina, for du vil ret hurtigt spare penge og tid på ikke at skulle rejse med busser eller taxier. Uanset om du er på ferie med familien eller skal på forretningsrejse med jobbet, har du sandsynligvis lidt tid til at opleve Pristinas seværdigheder. De korte afstande i landet samt din moderne Sixtbil, gør det simpelt at nå rundt mellemde mange attraktioner og oplevelsestilbud. I Pristina bør du tage køreturen til Det Etnografiske Museum, hvor du kan lære mere om albansk levevis, og du kan desuden sætte kurs mod den skønne Germia Park, der har dejlige vandrestier, flere gode restauranter og en swimmingpool i søstørrelse om sommeren, som er det perfekte sted at undslippe varmen. Derudover kan du fra Sixt Biludlejning i Pristina styre Sixtbilen i retning af byens vartegn, monumentet Newborn, eller begive dig ud i landets fantastiske natur, f.eks. mod bjerget Deravica eller det vidunderlige naturreservat Fierza. Nyd bilrejsen fuldt ud i en moderne udlejningsbil fra Sixt.

Førsteklasses udlejningsbiler til enhver rejse

At leje en bil hos en Sixt Biludlejning i Pristina er ideelt for at få mest ud af opholdet i betagende Kosovo. Uanset hvilken type bil du har brug for i Pristina, finder du højst sandsynligt det rette køretøj blandt Sixts alsidige udvalg. Book f.eks. en førsteklasses bil fra kategorien økonomibiler eller stationcars til ferien eller forretningsrejsen eller reservér en 4x4, hvis du vil på eventyr uden for storbyen og til tider i lidt ujævne terræner. Hvis du flyver til Kosovo, kan du være interesseret i at afhente udlejningsbilen i Pristinas lufthavn, ellers kan du afhente den i det centrale Pristina. I forbindelse med Sixt billeje i Pristina kan du naturligvis også tillægge udstyr og tjenester, såsom ubegrænset kilometertal, GPS navigation eller en autostol, så vi dækker alle de kørebehov, du støder på under din rundrejse.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice