Billeje i Jordan

 

Steder du kan begynde din rejse i Jordan

Mest populære i Jordan

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Amman Lufthavn der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Jordan

Sixt Biludlejning i Jordan

Sixt Biludlejning i Jordan

Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Jordan har du alletiders chance for at udforske dette smukke og fascinerende land. Du kan stoppe op i de ønskede byer, og du kan tage på off-road eventyr, hvis det er det, du allerhelst vil. Med billeje i Jordan bliver du herre over egen bil for en stund, og Sixt har mange årtiers ekspertise med biludlejning, der er baseret på kvalitetsbiler til overkommelige priser, både til feriebrugog forretningsrejser. Vi er klar til at træde til ved eventuelle spørgsmål, så din rejse kan tage den ønskede form. Jordan består til en stor del af et fascinerende ørkenlandskab, men er frugtbart omkring Jordanfloden. Med Sixt billeje i Jordan kan du køre fra hovedstaden Amman, hvorfra du ikke har langt til Det Døde Hav og landets imponerende ørkenlandskab. Det er et ideelt udgangspunkt for at udforske dette spændende og charmerende land. Lej en bil og begiv dig til den smukke, røde by Petra, som er landets største turistattraktion. Byen ligger hugget ind i klippesiderne ved områdets kløfte, og her kan du bl.a. se det enorme tempel, som ligger 1100 m over havet, og de mange gravmonumenter. Vend Sixt bilen mod Det Døde Hav, hvor du kan flyde rundt ved Amman Beach eller tage på en dykkeroplevelse eller snorkeltur ved Aqaba. Eller hvad med en tur på kamelryg gennem Wadi Rum ørkenen, hvor du kan sove i beduintelt? Når du lejer en bil hos Sixt, opnår du en enorm frihed. Med billeje i Jordan skal du blot være opmærksom på eventuelle dyr, som kan krydse vejen, ligesom veje kan være glatte under regnsæsonen og samt dårligt oplyste om natten.
Skal du booke udlejningsbil i dag?

Skal du booke udlejningsbil i dag?

Vi håber inderligt, at du kan se alle fordele ved at vælge biludlejning i Jordan og rejse rundt i biler, der er leveret af en af verdens største aktører på området, nemlig Sixt. På verdensplan er vi oppe på lidt over 4000 kontorer i mere end 100 lande. Sixt brandet er derfor ret genkendeligt, hvad enten du står i et beduintelt i Jordan eller et storcenter i Tyskland. Vi er her og der og alle vegne. Book online eller bestil over telefonen. Her tager du stilling til den ønskede bilkategori, uanset om det er en økonomibil, en stationcar eller en 4x4, du går efter til rejsen. Giv os meget gerne besked, hvis vi skal imødekomme særlige ønsker til din bil. Husk dog, at du ikke kan forhåndsudpege bestemte modeller på vores bookingside, du vælger ene og alene ud fra de forskellige kategorier. Så gør klar til at læs nærmere om Sixt Biludlejning i Jordan og vores professionelle Sixt løsninger.
Show more

Godt at vide når du lejer i Jordan

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Jordan?
For at leje bil hos SIXT i Jordan skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Jordan.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Jordan?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Jordan

Kan jeg booke et langtidslejemål i Jordan?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Jordan?

Udforsk vores biludlejningslokationer Jordan

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Jordan

Vis mere