Billeje i Amman Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Amman Lufthavn filial

Adresse

Queen Alia Internat. Airport, 11118 Amman, Jordan
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00
Helligdage
00:00 - 00:00

Vores services ved Amman Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Biludlejning i Amman Lufthavn (AMM) er din erfarne biludlejer til rejsen i vidunderlige Jordan. Med en udlejningstur i Jordan bliver det meget hurtigere og mere behageligt at tage sig rundt mellem seværdighederne. Lad Sixt hjælpe med det praktiske til bilrejsen, så du kan nyde turen.
Fra romerske ruiner til populære attraktioner

Fra romerske ruiner til populære attraktioner

Den livlige hovedstad Amman er fyldt med spændende markeder, en blomstrende kunstscene og historiske monumenter. Nyd byens enestående arkitektur. En af de mest populære attraktioner er uden tvivl det imponerende romerske amfiteater. I centrum kan du med din bil fra Sixt Biludlejning i Amman Lufthavn tage dig til citadellet, som huser mange fantastiske romerske ruiner samt landets arkæologiske museum. Lidt længere væk ligger Ahl al Kahf, som er et gammelt grottenetværk af haller, helligdomme og moskeer. De store afstande mellem seværdigheder og den dårlige offentlige transport i Amman og Jordan betyder, at folk uden en bil ofte må betale for en taxi. Billeje i Amman Lufthavn sparer dig derfor både tid og penge, når du skal udforske landet.
Sixt har kvalitetsbilen til dig

Sixt har kvalitetsbilen til dig

Med Sixt billeje i Amman Lufthavn kan du nyde byens spændende blanding af antik arv og moderne infrastruktur med komfort og spektakulær stil. Amman Lufthavn er det perfekte startpunkt for dig, der flyver til Jordan, og som ønsker frihed og uafhængighed på rejsen. Sixt er et førende biludlejningsfirma, der forsyner besøgende med premium køretøjer inden for alle mærker og modeller. Uanset om du ønsker at rejse på tværs af landet i en pålidelig stationcar, udforske natur og køre offroad i en 4x4 eller navigere gennem Ammans snoede gader i en økonomibil, har Sixt den perfekte bil til dig. Du lejer din udlejningsbil online eller pr. telefon, og din moderne, førsteklasses bil venter på dig, når du ankommer til Amman Lufthavn.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Amman Lufthavn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Amman Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Amman Lufthavn skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Amman Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Amman Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Amman Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Amman Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Amman Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?