Billeje
Zeeland
Oversæt
Holland // Zeeland
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Zeeland: Sixt biludlejning online booking

Holland er en klassisk destination i Europa, og hvorfor ikke prøve en kør selv ferie i Zeelandområdet? Hvis du benytter dig af Sixt biludlejning i Zeeland, kan du forvente dig den gode Sixt service og førsteklasses udlejningsbiler. I denne region kan du vælge imellem typiske kategorier som økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter samt 4x4. Vi tilbyder også ekstraudstyr, der bl.a. består afGPS navigation, autostole og automatgear. Så lej din bil i Zeeland allerede i dag, så du kan planlægge bilferien. Du kan også med fordel få en god snak med vores kompetente medarbejdere om færdselsreglerne i landet, så du er godt klædt på til de hollandske veje.

 
 • Rotterdam Lufthavn

  Sixt Billeje
  Airportplein 4
  3045 AP Rotterdam

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Rotterdam

  Sixt Billeje
  Kleine Beer 601
  3067 ZW Rotterdam

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø. - Sø.08:00 - 13:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Zeeland

Zeeland er stedet for sejlsport og windsurfing. Med Nordsøen, Westerschelde og Oosterschelde i området er der rig mulighed for rekreation. Hvad med et besøg i forlystelsesparken de Efteling nær Tilburg i Noord Brabant sammen med de mindste? Det er en eventyrlig park, hvor også de voksne vil få en dejlig dag. Der er seværdigheder for hele familien. Turene til nogle af storbyerne er også et must. Her er der kunst, politik og mode for alle pengene. Holland har ligeledes fantastiske mindre byer, som går langt tilbage i historien. Så den historisk interesserede får nemt næring på turen rundt i Holland.

Masser af gode seværdigheder

Det fantastiske ved Holland er, at man hurtigt når rundt til nogle meget forskellige områder. Landet byder trods sin beskedne størrelse på et stort antal attraktioner, som allerbedst udforskes i en udlejningsbil. Benytter du dig af biludlejning i Zeeland, kan et par dage ved kysten f.eks. lokke familien, der er på tur. Her findes der fine strande, som kan kombineres med lidt kulturhistoriske seværdigheder.Her kan man bl.a. opleve, hvordan digerne i Holland har gjort området, hvor man i dag finder Amsterdam, beboeligt. Nationalparken Hoge Veluwe er også et ideeltudflugtsmål. Her er der mulighed for cykleture og vandreture gennem de smukke skove og dale.

Book biludlejning i Zeeland

Få masser af frihed.Lej en bil hos Sixt Biludlejning, der er et af verdens største biludlejningsselskaber og har kontorer verden over. Med billeje i Zeeland kommer du nemt rundt i landet og kan tage ferien i dit og dine rejsefællers tempo.Vi kan ikke garantere dig specifikke bilmodeller, men med billeje i Zeeland får du naturligvis den ønskede kategori, som du frit vælger på hjemmesiden eller ved at ringe til os. Vi guider dig meget gerne.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice