Billeje i Antwerpen

 

Mest populære i Antwerpen

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Antwerpen der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Antwerpen filial

Adresse

Vosseschijn Straat 11, 2030 Anvers, Belgien
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 16:00
Lør
08:00 - 13:00

Vores services ved Antwerpen

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil ved Sixt Biludlejning Antwerpen og tag på en fantastisk rejse i det dejlige Belgien. Udnyt vores brede udvalg af komfortable kvalitetsbiler og tilbehør ved kontoret i Antwerpen samt kontorets 24 timers afhentnings og returneringsservice. Kontoret ligger i det centrale Antwerpen tæt på biografen Kinepolis, og du kan nemt nå kontoret via de offentlige transportmidler. Herfra har du ikke langt til byens mange seværdigheder og aktiviteter, som omfatterinteressante museer, smukke bygninger og kirker samt fantastiske restauranter. Vend f.eks. udlejningsbilen mod byens flotte banegård, det spændende middelalderfort Het Steen eller byens zoologisk have. Billeje i Antwerpen er en fremragende investering, og vi glæder os meget til at aflevere nøglerne til dig, når du ankommer til kontoret.
Sixt Biludlejning i Antwerpen

Sixt Biludlejning i Antwerpen

Hos Sixt har vi mere end 100 års brancheerfaring inden for biludlejning, og vi ved derfor, hvor vigtigt det er med tryghed og komfort på bilrejsen. Tag på eventyr i en Sixt udlejningsbil og nyd turen langs vejnettet. Med billeje ved Antwerpen har du et perfekt udgangspunkt, når du skal udforske byen og det nordlige Belgien. Du kan frit vælge bilkategori i Sixt Antwerpens alsidige sortiment, som bl.a. består af økonomibiler, sportsvogne, varevogne og stationcars, ligesom du kan leje eventuelt ekstraudstyr, såsom GPS navigation og autostole. Du kan også tilføje et ekstra navn på lejekontrakten og vælge mellem fuld kaskobeskyttelse. Vi hjælper dig i bestillingsprocessen og på plads i Antwerpen, og vi besvarer gladeligt dine spørgsmål om vores biler, vores services og om den spændende storby.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Antwerpen

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Antwerpen?
For at leje bil hos SIXT i Antwerpen skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Antwerpen.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Antwerpen?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 341 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,7)
Vejen til SIXT
(4,7)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Antwerpen

Kan jeg booke et langtidslejemål i Antwerpen?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Antwerpen?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Antwerpen

Vis mere