Billeje i Gent

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Gent filial

Adresse

Kortrijksesteenweg 1127c, 9051 Gent, Belgien
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 16:00

Vores services ved Gent

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil hos Sixt i dag og afhent den, når du ankommer til Sixt Biludlejning i Gent. Vi på Sixt tilbyder dig premium udlejningsbiler med omfattende ekstraudstyr, og altsammen til favorable priser. Vi står klar til at hjælpe dig med billeje i Gent, så du kan fokusere på at nyde ferien eller forretningsrejsen i den spændende by i det nordvestlige Belgien. Med billeje i Gent befinder du dig kun et stenkast fra centrum og de fabelagtige seværdigheder. Vend f.eks. Sixt bilen mod byens smukke middelalderbygninger, den flotte katedral og byens tårne samt de mange kanaler og hyggelige stræder. Nyd også den fantastiske mad, de gode øl og byens afslappede stemning. Du har heller ikke langt til storbyerne Bruxelles og Brügge og kan endvidere tage på et længere roadtrip langs Belgiens dejlige vestkyst med både store og små destinationer.
Sixt Biludlejning i Gent

Sixt Biludlejning i Gent

Sixt har mere end 100 års erfaring med biludlejning, og vi gør alt for, at din bilrejse skal blive yderst uforglemmelig på den gode måde.Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige bil ved kontoret i Gent, uanset om du har udset dig en økonomibil, stationcar, varevogn eller en sportsvogn med ønsket tilbehør, f.eks. GPS navigation eller autostole. Kontoret tilbyder desuden en 24 timers afhentningsservice for at lette afhentningen for dig. Vi gør dig opmærksom på, at vi ikke kan garantere en specifik bilmodel, kun en given bilkategori ved reservationen over nettet eller telefonen, men alle vores Sixt biler holder selvfølgelig den højeste kvalitet.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Gent
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Gent?
For at leje bil hos SIXT i Gent skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Gent.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Gent?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 81 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Køretøjet
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,8)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Gent

Kan jeg booke et langtidslejemål i Gent?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Gent?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Gent

    Vis mere