Billeje
Tbilisi
Oversæt
Georgien // Tbilisi
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Tbilisi: Sixt biludlejning online booking

Lad Sixt Biludlejning i Tbilisi blive udgangspunktet, når rejseplanerne sender dig mod Georgien. Hovedstaden Tbilisi, grundlagt i 479, ligger ved floden Mtkvari og tilbyder en god kombination af historiske seværdigheder og herlige naturoplevelser. Sixtkontoret i det centrale Tbilisi er beliggende lidt nord for Georgiens nationale botaniske haver, og med en udlejningsbil bliver det ekstremt komfortabelt og legende let at opdage landets charmerende hovedstad. Der er ingen grund til at bekymre sig om offentlige transportmidler, og hvorvidt bussen nu også går hele vejen til de seværdigheder, du har planlagt at se. En lejet bil giver dig altid masser af frihed til at planlægge lige det, du drømmer om på turen.

 
 • Tbilisi Interrnat. Lufthavn
  Arrival Hall
  0149 Tbilisi

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Tbilisi
  44 Kote Abkhazi St
  0105 Tbilisi

  Ma. - Fr.10:00 - 18:00
  Lø.11:00 - 14:00
  Book ved denne station

 • Tbilisi Interrnat. Lufthavn

  Sixt Billeje
  Arrival Hall
  0149 Tbilisi

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Tbilisi

  Sixt Billeje
  44 Kote Abkhazi St
  0105 Tbilisi

  Ma. - Fr.10:00 - 18:00
  Lø.11:00 - 14:00

  24 timers afhentning

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Tbilisi

I smukke Tbilisi venter der mange attraktioner og oplevelser, som du uden videre kan nå via din førsteklasses udlejningsbil fra Sixt. Afhent bilen i filialen og sæt f.eks. kurs mod den betagende ortodokse domkirke Svetitskhoveli, som er taget med på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste, eller styr bilen i retning af Tbilisis etnografiske friluftsmuseum, hvor du kan lære mere om historien og livet i Georgien. Storbyen byder også på det vigtige historiske vartegn Jvari på en bakketop, som er et imponerende ortodoks og apostolisk kloster, hvis historie går helt tilbage til 605 e.Kr. Naturelskeren, der er villig til at køre lidt nordpå, vil elske et besøg i den smukke og beskyttede nationalpark Tusheti, som er omringet af Kaukasusbjergene og har et rigt dyreliv. Det er helt op til dig at vælge køretøjskategori for rejsen, og når du er klar til at bestille Sixt billeje i Tbilisi, kan du trygt kontakte Sixts medarbejderteam pr. telefon eller bestille via hjemmesiden, alternativt Sixts app.

Hos Sixt finder du førsteklasses biler til favorable priser

Nu har du mulighed for at leje en prisvenlig og komfortabel Sixtbil og få tilbudt en enestående og personlig service på en og samme gang. Sixtteamet i Tbilisi gør nemlig sit bedste for at opfylde netop dine ønsker, og vi deler gerne tips omkring vores produkter samt den respektive destination. Når du gør brug af Sixt billeje i Tbilisi, kan du desuden afhente og returnere 24 timer i døgnet, hvilket er endnu et plus ved at tilvælge vores tilbud om billeje. Vælg blot din foretrukne bilkategori inden for vores kvalitetsbiler, der blandt andre omfatter moderne stationcars, 4x4%u2019er og økonomibiler. Lej en førsteklasses bil ved Sixt Biludlejning i Tbilisi og oplev Georgien sammen med en af de største leverandører af udlejningsbiler på verdensplan.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice