Billeje i Tbilisi

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Tbilisi filial

Adresse

44 Kote Abkhazi St, 0105 Tbilisi, Georgien
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
10:00 - 18:00
Lør
11:00 - 14:00

Vores services ved Tbilisi

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Gør klar til at leje en prisvenlig Sixtbil til turen rundt i Georgien og lad os præsentere dig for en fantastisk service og kvalitet ved Sixt Biludlejning i Tbilisi. En udlejningsbil vil gøre din rejse fleksibel og ligetil, og med Sixts favorable priser i Tbilisi er der økonomisk overskud til komfort på rejsen. Hos Sixtkontoret i Tbilisi kommer du hurtigt bag rattet i din udvalgte lejebil og kan sætte direkte kurs mod de seværdigheder, du har sat kryds ved. Hovedstaden byder bl.a. på den smukke domkirke Svetitskhoveli, det historiske munkekloster Samtavro, som er omgivet af enestående natur, samt det interessante Tbilisi Friluftsmuseum. Billeje i Tbilisi giver mange muligheder under opholdet.
Få adgang til kvalitetsbiler ved Sixt Biludlejning i Tbilisi

Få adgang til kvalitetsbiler ved Sixt Biludlejning i Tbilisi

Sixtafdelingen i Tbilisi ligger helt centralt i Georgiens smukke, grønne hovedstad, og her venter et bredt udbud af prisvenlige, førsteklasses køretøjer. Uanset om du foretrækker en praktisk stationcar, en moderne økonomibil eller en rummelig 4x4, er valget helt frit ved Sixt Biludlejning i Tbilisi. Vær dog opmærksom på, at du med Sixt er garanteret en komfortabel Sixtbil fra den valgte bilkategori, men at udbuddet ved afdelingen på rejsetidspunktet afgør, hvilken bilmodel vi tildeler dig. Kontoret i Tbilisi tilbyder dig endvidere en ekstra fleksibilitet på rejsen, da du kan afhente og returnere udlejningsbilen, på alle tider af døgnet. Ekstraudstyr og tjenester kan også tillægges bestillingen, så vælg allerede nu Sixt billeje i Tbilisi via vores brugervenlige hjemmeside, ved at ringe til det hjælpsomme Sixtteam, eller ved at anvende Sixtappen.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Tbilisi
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Tbilisi?
For at leje bil hos SIXT i Tbilisi skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Tbilisi.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Tbilisi?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Tbilisi

Kan jeg booke et langtidslejemål i Tbilisi?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Tbilisi?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Tbilisi

Vis mere