Billeje i Georgien

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Georgien

Oplev Georgien

Sixt Biludlejning i Georgien

Sixt Biludlejning i Georgien

Med billeje i Georgien via Sixt er du godt på vej til sneklædte bjergtoppe i det sydlige Kaukasus, og georgierne har med stolthed hævdet, at dette er det allersmukkeste sted på kloden. Nu er det op til dig at afgøre, om dette tidligere russiske land kan leve op til de mange flotte prædikater. Lej en bil allerede i dag og tag på et rejseeventyr blandt bjerge, floder, kirker og vingårde. Med valget af Sixt lejer du din bil hos en af verdens største selskaber inden for biludlejning, og vi har et ekstremt stort udvalg af kvalitetsbiler til lave priser, der er et ideelt valg til forretningsrejser såvel som familieferier.En udlejningsbil giver dig den ultimative frihed til at udforske Georgien. Er det første gang, du stifter bekendtskab med landet, anbefaler vi dig, at du holder dig opdateret omkring råd til kørsel i landet, så du er godt rustet til mødet. Kontakt os meget gerne og få en masse ekstra tips. Det frarådes f.eks., at du kører om natten, da vejene oftest er dårligt belyst. Georgien bør dog også opleves i dagslys, da landet er et studie i smukke destinationer. Besøg gerne landets charmerende hovedstad Tbilisi med de oldgamle kirker, den gamle bydel ved floden, de berømte svovlbade og hyggelige caféer. Ikke langt fra Tbilisi finder du den gamle hovedstad Mtskheta, og ved Jvarikirken, får du en fantastisk udsigt over det smukke landskab. Styr også gerne Sixt bilen mod den østlige del af landet, hvor du ved Kakheti kan besøge vingårde og se smukke historiske slotte og munkeklostre.Eller måske skal du slå et smut forbi Gori, som er Joseph Stalins barndomsby eller tage turen ud til kysten ved Sortehavet. En bilferie i Georgien er kort en fremragende idé, der med stor sandsynlighed giver dig smag for endnu flere eventyr i bilen.
Book din billeje i Georgien

Book din billeje i Georgien

Sixt er et biludlejningsselskab, der spiller på mange facetter. Nogle af vores kerneværdier er dog kvalitet, fleksibilitet og en serviceminded kundeservice. Hos os finder du derfor kun udlejningsbiler af den højeste kvalitet og altid til rimelige priser, så du får råd til mere og måske flere former for ekstra services samt ekstraudstyr. Du kan altid vælge mellem mange forskellige bilkategorier hos Sixt, eftersom sortimentet spiller på så forskellige grupper som stationcars, sportsvogne, varevogne og økonomibiler. Udvalget af køretøjskategorier og tilbehør varierer dog mellem de forskellige kontorer, så tjek informationen for biludlejning i Georgien på vores hjemmeside. Hvis du har brug for yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte Sixt teamet. Din booking af biludlejning i Georgien kan foretages via telefonen eller direkte her på hjemmesiden.
Show more
Godt at vide når du lejer i Georgien
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Georgien?
For at leje bil hos SIXT i Georgien skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Georgien.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Georgien?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Georgien

Kan jeg booke et langtidslejemål i Georgien?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Georgien?

Udforsk vores biludlejningslokationer Georgien

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Georgien

Vis mere