Billeje i Tbilisi Interrnat. Lufthavn

 

Mest populære i Tbilisi Interrnat. Lufthavn

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Tbilisi Interrnat. Lufthavn der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Tbilisi Interrnat. Lufthavn filial

Adresse

Arrival Hall, 0149 Tbilisi, Georgien
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00
Helligdage
00:00 - 00:00

Vores services ved Tbilisi Interrnat. Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lad bilrejsen starte ved Sixt Biludlejning i Tbilisi Internationale Lufthavn (TBS), hvorfra du kan opdage Georgien i dit eget tempo.Georgien er lidt af et overset turistmål, men her finder du både skøn natur, spændende kultur og en fascinerende historie. Lej en bil med Sixt i Tbilisi Internationale Lufthavn for at sikre en behagelig og fleksibel bilrejse.
Georgiens mange historiske seværdigheder

Georgiens mange historiske seværdigheder

Georgiens hovedstad Tbilisi byder på interessante seværdigheder, såsom Narikalafæstningen, der blev bygget i det 4. århundrede, og som er en af byens mest kendte forsvarsbygninger. En anden yndet attraktion er den historiske Tsminda Sameba katedral, der er et symbol på landets postsovjetiske genoplivning. Med din udlejningsbil kommer du endvidere nemt op af Eliabakken, hvor kirken er beliggende. Billeje i Tbilisi Internationale Lufthavn vil også hjælpe dig med at tage dig til Turtlesøen i Tbilisi, der byder på en fantastisk udsigt og mange udendørs restauranter og caféer. Lej en bil med Sixt i dag og begynd dit eventyr i dejlige Tbilisi.
Sixt tilbyder moderne og pålidelige biler for alle

Sixt tilbyder moderne og pålidelige biler for alle

Billeje i Tbilisi Internationale Lufthavn forenkler din rejse i Georgien. Du får mulighed for at opleve landet i dit eget tempo, kan foretage pauser, når du har lyst, og behøver ikke vente på forsinkede busser og toge. Sixt Biludlejning i Tbilisi Internationale Lufthavn tilbyder en række køretøjer såsom moderne stationcars, økonomibiler og 4x4. Kontorets biler er både pålidelige og billigeat leje, så alle besøgende får mulighed for at leje en bil tilrejsen. Bestil også gerne ekstraudstyr, bl.a. GPS navigation eller en autostol, når du foretager din bestilling online eller pr. telefon. Alle fortjener en behagelig og sikker biloplevelse med Sixt Biludlejning, og vi gør naturligvis altid vores bedste for at du skal føle dig tilfreds med din billeje i Tbilisi Internationale Lufthavn.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Tbilisi Interrnat. Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Tbilisi Interrnat. Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Tbilisi Interrnat. Lufthavn skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Tbilisi Interrnat. Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Tbilisi Interrnat. Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Latest premium additions to the fleet

Nissan Patrol Aut.
Nissan Patrol Aut.
Porsche Panamera Aut.
Porsche Panamera Aut.

Spørgsmål og svar om lejemål hos Tbilisi Interrnat. Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Tbilisi Interrnat. Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Tbilisi Interrnat. Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Tbilisi Interrnat. Lufthavn

Vis mere