Billeje
Sjælland/Levering
Oversæt
Danmark // København // Sjælland/Levering
Ændre personlige oplysninger

Billeje Sjælland/Levering: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Delivery/Collection Service
  . Sjælland DK +45-32462932
 
Kontortype: By
Åbningstider
Ma. - Fr.08:00 - 17:00
Lø. - Sø.08:00 - 14:00
 
 

Sixt på Sjælland

Velkommen til Sixt på Sjælland! Her får du adgang til en praktisk billeje, hvor levering og afhentning af bilen sker til og fra den adresse, hvor du opholder dig. Du skal blot være klar med kreditkort og kørekort. Du kan ganske enkelt booke den ønskede udlejningsbil over telefonen eller via nettet, så du frit kan bevæge dig rundt i København, på hele Sjælland, ja i hele landet. Hos Sixt Express Levering er billeje ikke blot en fleksibel løsning for dig, der vil have frihed på landevejene. Det er også meget lettere, end du tror.

Billeje fra Sixt Express levering

Sixt Express levring henvender sig både til dig, som er på forretningsrejse i København og skal besøge flere byer undervejs på din tur, og dig, der gerne vil køre rundt til byens attraktioner. Måske virker det også tillokkende med en tur ud i den flotte natur uden for byen. Lej en bil hos Sixt, få den leveret på adressen og gør klar til eventyret på fire hjul. Måske er drømmen en cabriolet, stationcar eller en 4x4? Du vælger. Hos Sixt Biludlejning kan vi desuden hjælpe dig med tilbehør til bilen. Vi står klar med alt fra barnesæde til GPS navigation samt forsikringer. Vær venligst opmærksom på, at serviceudvalget kan variere i de enkelte afdelinger, ligesom vi ikke kan garantere en bestemt bilmodel, men derimod en specifik bilkategori. Sixt teamet hos Sixt Express Levering ser frem til din forespørgsel!

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Fr.08:00 - 17:00
Lø. - Sø.08:00 - 14:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Sjælland/Levering CPHW01 Delivery/Collection Service . Sjælland 55.613565, 12.676570 +45-32462932

Sixt kontorer Sjælland/Levering CPHW01

Delivery/Collection Service
. Sjælland
 
Tlf. +45-32462932

Sådan finder du os

Afhentningsinformation:

Vi leverer din Sixt bil til en adresse efter dit ønske. Venligst vær til stede på det aftalte tidspunkt for at modtage din lejebil og underskrive lejekontrakten. Vi skal bruge dine kreditkort detaljer, e-mail adresse og mobil telefon nummer, når du booker din Sixt bil. Yderligere, skal du være opmærksom på at der ud over lejeprisen vil blive tilføjet et leveringsgebyr: 10 DKK inkl. Moms per km + omkostninger til brændstof. Prisen beregnes fra Sixt på Kystvejen 42, 2770 Kastrup. Særlige vilkår kan gøre sig gældende for virksomheder, som har en firmaaftale med Sixt.


Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • Sportsvogne & convertibles
 • 4x4
 • Lastbiler

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice