Billeje i København Centrum

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til København Centrum filial

Adresse

Nyropsgade 42, 1601 København V, Danmark
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
07:00 - 18:00
Lør - Søn
08:00 - 14:00
Helligdage
08:00 - 14:00

Out of hours

Out of hours return
Aflevering UDEN FOR åbningstid: Parker venligt bilen i Q-parks parkeringskælder ved Vesterport på niveau -1;Find en ledig parkeringsplads ved de reserverede returpladser ved parkeringskælderens nedkørsel. I tilfælde af alle disse returpladser skulle være optaget benyt indkørslen til højre og træk en billet, efterlad venligst denne i bilen. Aflever nøglen i den blå nøgleboks der findes i retur-området overfor nedkørslen, markeret med skilte. For at komme ud af kælderen efter du har parkeret er der en dør imellem de to porte ned i selve kælderen, benyt venligst denne. OBS: uden for åbningstider kan porten være nede, men den åbner automatisk, når du kører ned mod den.

Vores services ved København Centrum

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Biludlejning i København Centrum ligger placeret i hjertet af hovedstaden på Nyropsgade 42, 1601 København V - tæt på Vesterports S-togs station og Københavns hovedbanegård.Sixt biludlejning København Centrum tilbyder et bredt udvalg af udlejningsbiler i varierede modeller som f.eks. smarte bybiler, praktiske smart cars, rummelige familiebiler, luksussportsvogne, elbiler og 4-hjulstrækkere (4 X 4). Så vi kan sikre den helt perfekte leje bil til dig og dine behov.
Vores mest populære udlejningsbiler i København Centrum:

Vores mest populære udlejningsbiler i København Centrum:

  • Den hippe Fiat 500
  • VW up!
  • Peugeot 308 den elegante familiebil
  • Audi A4 Cabrio
  • Nissan leaf det miljøvenlige valg
Så uanset hvad type udlejningsbil du har brug for, om det er i forbindelse med arbejde, ferie eller noget helt tredje, så kan Sixt biludlejning i København centrum levere den eller de perfekte udlejningsbiler du står og mangler. Samtidig byder vi på service i verdensklasse fra vores udlejningspersonale hos Sixt biludlejning i København Centrum.
Om København og omegn

Om København og omegn

Med en udlejningsbil fra Sixt får du ud over en kvalitetslejebil og god service også friheden til at opleve København og omegn og alt det hovedstaden kan byde på.I København finder du fantastiske museer, nogle af verdens absolut bedste restauranter, herunder resturent Noma som ikke mindre en 3 gange er blevet kåret til verdens bedste spisested. Sammen med cool shopping gør det København til en af Europas mest interessante hovedstæder. København er særdeles børnevenlig med masser af parker, små grønne oaser og legepladser til børn og barnlige sjæle. København rammer dig lige i hjertet, og du vender altid tilbage. Her følger nogle ting som du skal se i København ifølge Sixt biludlejning København:
  • Tivoli: Københavns eventyrlige forlystelsespark i centrum af byen som er over 150 år gamle og en oplevelse for alle sanser.
  • Strøget: Fra Rådhuspladsen og til Kongens Nytorv i Københavns centrum finder du verdens længste shopping gade. 1,1 km. fuld af butikker, caféer, restauranter.
  • Louisiana: Ca. 40 minutters kørsel udenfor København finder du det verdenskendte museum Louisiana. Men sin store samling af moderne kunst, så er dette absolut et besøg værd.
Hvad vores kunder siger om os
Show more
Godt at vide når du lejer hos København Centrum
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i København Centrum?
For at leje bil hos SIXT i København Centrum skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i København Centrum.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i København Centrum?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,2
Baseret på 850 anmeldelser
Køretøjet
(4,7)
Vejen til SIXT
(4,6)
Aflevering af køretøj
(4,2)

Spørgsmål og svar om lejemål hos København Centrum

Kan jeg booke et langtidslejemål i København Centrum?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i København Centrum?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?