Billeje
Københavns Lufthavn
Oversæt
Danmark // København // Københavns Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Københavns Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Lufthavnsboulevarden 5
  2770 Kastrup DK +45-32462944
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: CPH
Åbningstider
Ma. - Sø.07:00 - 23:00
Helligdag07:00 - 23:00
 
 24 timers returnering

Billeje Københavns Lufthavn internat.

Det er nemt at leje bil fra Sixt biludlejning i København lufthavn internat. , og hos Sixt kan du altid leje mange forskellige kategorier af biler. Der bydes på både sportsvogne, varevogne, firmavogne og familiebiler. Når du lander, er det er nemt at finde Sixt biludlejning Københavns Lufthavn internat., hvor du vil få udleveret nøglen samt et kort over, hvor din lejebil kan hentes. Og det er lige så nemt, at aflevere bilen igen hos Sixt billeje Københavns Lufthavns internat. Med en lejebil fra biludlejning i Københavns Lufthavn internat., får du en virkelig god lejebil til en konkurrencedygtig pris.

Sådan finder du os

Directions to CPH car rental centre

Kørselsvejledning til Sixt Københavns Lufthavn

Med en Sixt lejebil er du fleksibel i København

Københavns Lufthavn ligger 8 km fra centrum af København, så med en lejebil fra Sixt biludlejning i Københavns Lufthavn internat. kan du nemt komme ind til centrum af byen. Du kan bruge lejebilen til at køre til dine møder, eller du kan køre rundt i København og se de mange historiske tårne, som København er kendt for. Besøg det flotte tårn på Vor Frelser kirke på Christianshavn, eller de snoede tårne på Børsen. Du kan også komme op i Tårnet på Christiansborg, og herfra er der en flot udsigt til hele byen. Det er oplagt at afslutte besøget med en lækker frokost på restaurant Tårnet i København.

Kom omkring med din bil fra Sixt billeje Københavns Lufthavn internat.

Med en lejebil fra Sixt billeje, kan du også besøge nogle af de dejlige steder på Amager, som ligger lige i nærheden af Københavns Lufthavn internat. Du kan besøge Amager Strandpark, hvis vejret er til det, og du kan besøge den idylliste by Dragør, hvor der serveres lækker dansk frokost på flere af de lokale restauranter og spisesteder. Du kan også køre over broen til Malmø i Sverige på 20 minutter. I Malmø kan du se Turning Torso, som er et bygningsværk, der er bygget skævt med vilje. Når du lejer bil fra billeje Københavns Lufthavn internat., kan du komme rundt, som du vil.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.07:00 - 23:00
Helligdag07:00 - 23:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Københavns Lufthavn CPH Lufthavnsboulevarden 5 2770 Kastrup 55.629501, 12.639241 +45-32462944

Sixt kontorer Københavns Lufthavn CPH

Lufthavnsboulevarden 5
2770 Kastrup
 
Tlf. +45-32462944

Sådan finder du os

Din vej til SIXT/Shuttle Service:

SIXT-filialen ligger i Car Rental Center i Københavns Lufthavn. Ved ankomst til Københavns Lufthavn, følges skiltene fra ankomsthallen til Clarion Hotel, hvor der er en gratis shuttlebus som kører dig til vores filial.


Med offentlig transport:

Hvis du ankommer med metro eller tog, skal du følge skiltene Clarion Hotel, hvor der er en gratis shuttlebus som kører dig til vores filial.


Returnering:

Parker venligst bilen i check in området som ligger lige over for hvor du fik bilen udleveret. Nøglerne afleveres til en SIXT medarbejder eller lægges i nøgleboksen. En gratis shuttlebus kører fra check in området til afgangsterminalerne.


Download stationskort

Afhentning og returnering udenfor åbningstid

Mulighed for afhentning udenfor åbningstid.

Det er muligt efter aftale at afhente bil uden for åbningstid efter nærmere aftale. Oplys venligst adresse og kreditkortoplysninger samt e-mailadresse og mobiltelefonnummer når du reserverer.

Mulighed for returnering udenfor åbningstid.

Venligst aflever din lejebil ved vores retur område og læg nøglerne i vores nøgleboks som findes på væggen bagved kontoret.

Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • Sportsvogne & convertibles
 • 4x4
 • Lastbiler
 • 24 timers returnering

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice