Billeje i Helsingborg

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Helsingborg filial

Adresse

Muskötgatan 27, 25467 Helsingborg, Sverige
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
07:30 - 17:00
Lør
09:00 - 12:00

Vores services ved Helsingborg

SIXT rent a car

SIXT rent a car

I Helsingborg finder du en vores 4000 verdensomspændende filialer, hvor du har mulighed for at leje en udlejningsbil i industrikvarteret vest for byen med dens store virksomheder og indfaldsveje fra Ängelholm, Gøteborg, Hässleholm, Landskrona, Lund og Malmø. Flybussen til Ängelholm lufthavn holder lige i nærheden. Herfra har du adgang til Sveriges nordøstlige Skåne samtdanske Nordsjælland via Scandlines. Besøg Helsingborgs flotte Dunkers Kulturhus, Sofiero Slot, den lækre havnepromenade med de hyggelige cafeer og restauranter, den levende gågade, og om sommeren ikke mindst de mange strande langs byen. Hvis du er her forretningsmæssigt, er stedet rigt forsynet med hoteller og konferencecentre og er et ideelt mødested takket værebeliggenheden. Byen har desuden en containerhavn. Billeje i Helsingborg kan bookes direkte på Sixts hjemmeside eller over telefonen.
Sixt Biludlejning i Helsingborg

Sixt Biludlejning i Helsingborg

Ekspertise, tradition og god service kendetegner Sixt Biludlejning Helsingborg, og Sixt har som virksomhed mange års erfaring i branchen. Faktisk etablerede vi os på markedet i 1912 og har fortsat ufortrødent lige siden. Vores personale gør alt for, at du når sikkert frem i vores udlejningsbiler, der bl.a. tæller kategorierne stationcars, varevogne og 4x4, og med valget af Sixt Biludlejning i Helsingborg kan der også lejes ekstraudstyr, alt sammen til favorable priser. Vi anbefaler altid, at du booker din billeje i Helsingborg inden afrejsen, så lejekontrakten er klar ved ankomsten, men vi udlejer naturligvis også gerne til dig, der har akut behov for en udlejningsbil. Sixt Biludlejning er en af verdens førende leverandører på området for biludlejning.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Helsingborg
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Helsingborg?
For at leje bil hos SIXT i Helsingborg skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Helsingborg.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Helsingborg?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 124 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Køretøjet
(4,7)
Service under og efter lejemålet
(4,6)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Helsingborg

Kan jeg booke et langtidslejemål i Helsingborg?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Helsingborg?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?