Billeje i Fredericia Banegård

 

Mest populære i Fredericia Banegård

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Fredericia Banegård der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Fredericia Banegård filial

Adresse

Jernbanegade 2, 7000 Fredericia, Danmark
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
09:00 - 18:00

Out of hours

Out of hours pick-up
Afhentning udenfor åbningstid er muligt mod et ekstra gebyr og ved forudgående godkendelse. Oplys venligst din adresse og mobiltelefonnummer.
Out of hours return
Aflevering udenfor åbningstid er muligt mod et ekstra gebyr og ved forudgående godkendelse. Oplys venligst din adresse og mobiltelefonnummer.

Vores services ved Fredericia Banegård

Sixt Fredericia

Sixt Fredericia

Få mest muligt ud af din tur med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Fredericia. Her finder du helt sikkert en transportløsning, der giver dig maksimal frihed til at udforske den flotte gamle garnisonsby, men også de omkringliggende områder. Når du ikke er afhængig af den kollektive trafik, har du mulighed for helt selv at vælge, hvad der skal stå på programmet. Når du nu har muligheden, hvorfor så ikke supplere rejsen med en smuttur op til den smukke Vejle Fjord eller Koldinghus? Mulighederne er mange, og vi står klar til at sørge for, at du ikke går glip af noget. Sixt kontoret ligger ved overfarten til Lillebælt, og du har således et optimalt udgangspunkt for at komme rundt i Jylland og på Fyn.
Alsidigt udvalg, god service

Alsidigt udvalg, god service

Hos Sixt Biludlejning i Fredericia kan du altid være sikker på at finde en bil, der passer til dine behov. Er du på ferie eller forretningsrejse, har du bl.a. mulighed for at leje en moderne, nysynet økonomibil med alt tænkeligt ekstraudstyr, og skal der være plads til familien og en masse bagage, vælger du bare en stationcar i stedet. Derudover har du med Sixt billeje i Fredericia også mulighed for at leje en varevogn, hvis du f.eks. skal rykke teltpælene op. Billeje i Fredericia er en optimal løsning, uanset hvilken side af Lillebælt du bor på. Læg vejen forbi Sixt Biludlejning i Fredericia i dag. Du kan også finde os her på hjemmesiden eller kontakte os over telefonen.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Fredericia Banegård

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Fredericia Banegård?
For at leje bil hos SIXT i Fredericia Banegård skal du være minimum 25 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Fredericia Banegård.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Fredericia Banegård?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 2 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes Benz V300L
Mercedes Benz V300L

Spørgsmål og svar om lejemål hos Fredericia Banegård

Kan jeg booke et langtidslejemål i Fredericia Banegård?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Fredericia Banegård?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Fredericia Banegård

Vis mere