Billeje
Billund Lufthavn
Oversæt
Danmark // Billund // Billund Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Billund Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Arrival Hall
  7190 Billund DK +45-32462945
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: BLL
Åbningstider
Ma. - Fr.08:00 - 23:30
Lø.08:00 - 15:00
Sø.08:00 - 23:30
Helligdag08:00 - 23:30
 
 24 timers returnering

Billeje Billund Lufthavn

Billund Airport (BLL) ligger centralt i Jylland, hvorfor Sixt Biludlejning giver mulighed for at opleve en stor del af Danmark. Fra Sixt Biludlejning Billund Lufthavn er der ca. 30 km til Vejle på Jyllands østkyst, 75 km til Vesterhavet og omkring 100 km til henholdsvis Århus og Odense, som er Danmarks anden og tredje største byer. Hos Sixt, som du finder i lufthavnens ankomsthal, kan du leje biler i alle kategorier til billige priser. Selvom du lejer bilen i Billund, kan du aflevere den i en hvilken som helst af de mange Sixt afdelinger i Danmark.

Kørselsvejledning til Sixt Billund Lufthavn

Med Sixt Biludlejning i Billund Lufthavn kommer du let til seværdighederne

Vælger du billeje i Billund Lufthavn er du ikke langt fra oplevelserne. Gå på opdagelse i Legolands eventyrlige universer, hvor alt består af Lego klodser, og prøv mere end 50 forskellige forlystelser. Slap af i det tropiske klima i Lalandias Aquadome, eller kast dig ud i et væld af vandaktiviteter, minigolf, bowling, klatring, ski- eller skøjteløb. Tag lejebilen med på safari i Givskud Zoo, som også byder på bl.a. et tropehus med sydamerikanske kæmpeoddere. Eller besøg Vejles viden- og oplevelsescenter Økolariet, som ved hjælp af en interaktiv udstilling med lyd, film, animationer og simulatorer inspirerer til de besøgende til bæredygtighed.


Oplev Jyllands natur med billeje i Billund Lufthavn

Med billeje fra Sixt Biludlejning Billund Lufthavn får du mulighed for at opleve noget af Danmarks mest spektakulære natur. Danmarks største indlandshede, Randbøl Hede, rummer i dag Frederikshåb Plantage, hvor du finder både indlandsklitter og Syvårssøer, som nogle gange er vandfyldte og andre gange tørre. I Gyttegård Plantage er der lyngbevoksede hedearealer såvel som fugtige kær og moseområder. Ved vestkysten opleves klitstrandene og det voldsomme Vesterhav. Nationalpark Vadehavet strækker sig sydpå fra Blåvandshuk og fungerer som rasteplads og overvintringsområde for en lang række fuglearter.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Fr.08:00 - 23:30
Lø.08:00 - 15:00
Sø.08:00 - 23:30
Helligdag08:00 - 23:30

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Billund Lufthavn BLL Arrival Hall 7190 Billund 55.746385, 9.148532 +45-32462945

Sixt kontorer Billund Lufthavn BLL

Arrival Hall
7190 Billund
 
Tlf. +45-32462945

Sådan finder du os

Din vej til SIXT:

SIXT-filialen er placeret i hovedankomsthallen efter bagageudlevering.


Parkering:

Parkering for udlejningsbiler er placeret i P5 og P6. Følg skiltene mod biludlejningsparkering og derefter til området med Sixt biler.


Information vid återlämning:

Når du returnerer din udlejningsbil, skal du følge skiltene for biludlejning retur for at komme til rette parkeringsplads. Aflever nøglerne til en Sixt medarbejder på pladsen eller ved Sixt kontoret inde i terminalen.


Afhentning og returnering udenfor åbningstid

Mulighed for afhentning udenfor åbningstid.

Afhentning uden for åbningstiden er mulig mod et tillægsgebyr. Denne service kan bestilles efter anmodning. Angiv venligst din adresse og dine kreditkortoplysninger, din e-mailadresse, dit fly- og mobilnummer. Gå til parkeringsinfo i parkeringshuset, hvor du vil modtage dine nøgler. Parkeringspladsen ligger lige uden for terminalen, og parkeringsinfo er placeret på højre side. Din bil vil blive parkeret lige uden for parkeringskontoret.

Mulighed for returnering udenfor åbningstid.

Parker bilen på en SIXT-parkeringsplads (følg skiltene til returnering af biludlejning), og aflever nøglerne i nøgleboksen på SIXT-kontoret i terminalen.

Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • Sportsvogne & convertibles
 • 4x4
 • Lastbiler
 • 24 timers returnering

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice