Billeje i Sofia Downtown

 

Mest populære i Sofia Downtown

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Sofia Downtown der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Sofia Downtown filial

Adresse

127 Georgi S Rakovski, 1000 Sofia, Bulgarien
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
09:00 - 18:00

Vores services ved Sofia Downtown

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt Biludlejning Sofia Radisson Blu Hotel. Vi har udlejningsbilen, du skal bruge på din rejse til Bulgarien. Radisson Blu Hotel er placeret centralt i Bulgariens hovedstad Sofia. Er du på rejse i Bulgarien, anbefaler vi varmt en udlejningsbil,så du på den måde kan se mere af byen og landet. Bulgarien er et af de baltiske lande, og størstedelen af landet er ofte overset af turister, der oftest besøger den østlige kyst ved Sortehavet eller Sofia. Men vil du have din egen unikke rejse i Bulgarien, gør du det lettest ved at booke billeje ved Sofia Radisson Blu Hotel og køre afsted på egen hånd. Bulgarien er et land fyldt med kultur, der bare venter på at blive opdaget.
Sixt Biludlejning Sofia Radisson Blu Hotel

Sixt Biludlejning Sofia Radisson Blu Hotel

Med billeje gennemSixt Radisson Blu Hotel i Sofia kan du nemt leje udlejningsbilen, hvis du enten bor på hotellet eller i lokalområdet. Kontoret ligger kun få hundrede meter fra metrostationen, Sofia Universitet. Filialen er dermed centralt placeret, og vores personale er altid klar til at hjælpe dig med at vælge bil og eventuelt ekstraudstyr samt at give dig en god start på din tur. Personalet kender til lokalområdet og kan dermed give gode råd om færdselsregler samt tips til parkeringspladser og lignende. Sixt Biludlejning er en af de ældste og største leverandører af udlejningsbiler på verdensplan, og vi leverer altid en topvare, hvad enten du ønsker en sportsvogn med GPS navigation eller en stationcar med ekstra børnesæder!
Show more

Godt at vide når du lejer hos Sofia Downtown

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Sofia Downtown?
For at leje bil hos SIXT i Sofia Downtown skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Sofia Downtown.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Sofia Downtown?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,9
Baseret på 63 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(5,0)
Vejen til SIXT
(4,9)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Sofia Downtown

Kan jeg booke et langtidslejemål i Sofia Downtown?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Sofia Downtown?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?