Billeje i Australien

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Australien

Mest populære i Australien

* Priserne er udregnet den 31.03.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Melbourne Lufthavn der starter den 07.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Australien

Sixt Biludlejning i Australien

Sixt Biludlejning i Australien

Australien er en meget populær rejsedestination, og landet henvender sig til rejsende i alle aldre. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Australien, så du kan udforske de fantastiske strande, naturen, de vilde dyr, og de spændende verdensberømte seværdigheder samt drikke god vin og spise lækker mad på toprestauranter. Med en udlejningsbil fra Sixt opnår du friheden til at udforske det hele på egen hånd og i dit tempo. Vi hjælper dig med at finde udlejningsbilen og giver dig styr på alle de praktiske detaljer, så du har tid til at nyde alle Australiens herligheder. Det enorme land Australien byder på uforlignelige oplevelser, og med Sixt billeje i Australien kan du vælge mellem en række forskellige byer med en forskelligartet karakter, ligesom du kan tage en afstikker til øen Tasmanien syd for fastlandet. Australien byder på alt fra fantastisk natur og strande til livlige storbyer og spændende kulturelle oplevelser. Husk, at man kører i venstre side af vejen, og vær i visse områder ekstra opmærksom på vilde dyr, som kan krydse vejene. Med en udlejningsbil fra Sixt kan du bl.a. nyde oplevelserne i landets største by Sydney og besøge alle de berømte seværdigheder, såsom Operahuset, byens havn og Bondi Beach. Tag også gerne en køretur til Brisbane og den smukke Gold Coast eller nyd den autentiske charme i dejlige Melbourne. Du kan også udgå fra Cairns og opleve det fantastiske Great BarrierReef eller begynde på dejlige Tasmanien, hvor du kan vandre og komme helt tæt på den tasmanske djævel. Uanset hvor din bilrejse går hen, har du aldrig langt til kænguruer og koalaer, smukke strande og enestående natur samt vingårde og god mad.
Kvalitetsbiler følger med din billeje i Australien

Kvalitetsbiler følger med din billeje i Australien

Sixt filosofien er at tilbyde dig prisvenlige biler af den højeste kvalitet. Det er helt ligetil, og vi sigter herigennem mod alle kundegrupper. Vi har et stort udvalg af udlejningsbiler og ekstraudstyr, som du kan vælge mellem. Nogle af vores mange forskellige bilkategorier er økonomibiler, 4x4 og stationcars. Alle Sixt lejebiler føles komfortable, og kan udstyres med ekstraudstyr, såfremt det ønskes, hvis du ønsker endnu mere komfort. Som kunde hos Sixt får du altid en imødekommende service af vores hjælpsomme medarbejdere, og vi gør vores absolut bedste for at opfylde dine ønsker. Afhent bilen ved Sixt Biludlejning i Australien og bliv mødt af vores dedikerede medarbejdere.
Show more
Godt at vide når du lejer i Australien
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Australien?
For at leje bil hos SIXT i Australien skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Australien.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Australien?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 35908 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,7)

FAQs om lejemål i Australien

Kan jeg booke et langtidslejemål i Australien?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Australien?

Udforsk vores biludlejningslokationer Australien

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Australien

Vis mere