Billeje i Brisbane

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Brisbane

Sixt Biludlejning i Brisbane

Sixt Biludlejning i Brisbane

Udforsk Australien i en moderne udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Brisbane. En bil på din rejse giver dig den fulde frihed til at udforske alle seværdighederne og foretage pauser, når du trænger til det. Med Sixts billeje i Brisbane får du en høj kvalitet, suveræne priser og en fremragende service fra Sixtteamet, såvel online som ved de enkelte udlejningskontorer. Pragtfulde Brisbane på Australiens østkyst har både fantastiske strande, spændende kulturoplevelser og dejlig natur. Du kan laste surfbrættet eller vandreudstyret i bilen og tage på en aktiv ferie i landskabet. Eller pak picnickurven og bogen for afslapning i parkerne. Du bestemmer naturligvis selv aktivitetsniveauet for din bilrejse med Sixt.Du vil hurtigt opdage, at der er super meget at se og gøre i Brisbane. Lad Sixtbilen hjælpe dig med at nå rundt mellem seværdigheder såsom flotte Brisbane City Hall, St. Stephens Cathedral og hyggelige Chinatown. Gå heller ikke glip af Fortitude Valley, hvor du kan shoppe, spise fantastisk mad eller nyde en drink på en rooftopbar, eller et besøg ved Lone Pine Koala Sanctuary, hvor du kan komme tæt på de australske dyr. Med dit valg af biludlejning i Brisbane kan du desuden nå ud til kulturcentre såsom Queensland Gallery of Modern Art, Museum of Brisbane og Queensland Performing Arts Center. Hvis du ikke kan få nok af de nuttede dyr og vil opleve det australske dyreliv på tætteste hold, kan du også sætte kursen mod Brisbane Forest Park eller besøge Steve Irwin Zoo. Foruden den zoologiske have vil børn især nyde et besøg i SeaWorld med isbjørne og delfiner samt forlystelsesparkerne Giant Drop og Wipeout. Bestil din billeje i Brisbane i dag og nyd dit eventyr i Østaustralien.
Lej en bil online eller telefonisk

Lej en bil online eller telefonisk

Lej en bil hos Sixt, så din rejse i Brisbane bliver en sand fornøjelse. Hos Sixt har vi mange års erfaring og kontorer over hele verden. Vi arbejder hårdt for at sikre, at du får den bedste service og billejeoplevelse ved Sixt Biludlejning i Brisbane. Sixt tilbyder muligheden for online eller telefonisk bestilling af din drømmebil og med det dertilhørende ekstraudstyr. Du vælger udlejningsbilen ud fra et bredt udvalg af kvalitetsbiler, såsom moderne stationcars og økonomibiler, og du kan afhente udlejningsbilen i Brisbane Lufthavn eller centralt i storbyen. Med billeje i Brisbane kan du nyde ubegrænset kilometertal og kan desuden bestille GPS navigation, en autostol til den yngste samt andre gode ting.
Show more
Godt at vide når du lejer i Brisbane
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Brisbane?
For at leje bil hos SIXT i Brisbane skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Brisbane.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Brisbane?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Brisbane. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 3358 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,8)

FAQs om lejemål i Brisbane

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Brisbane?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Brisbane?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Brisbane?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?