Billeje i Melbourne

 

Mest populære i Melbourne

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Melbourne Lufthavn der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Melbourne

Sixt Biludlejning i Melbourne

Sixt Biludlejning i Melbourne

G%u2019day mate! Få mest muligt ud af rejsen i det sydlige Australien med en kvalitetsbil via en Sixt Biludlejning i Melbourne. Med en moderne og komfortabel Sixtbil bliver turen rundt i storbyen ekstra nem og de naturskønne omgivelser. Afhent udlejningsbilen ved dit foretrukne Sixtkontor og udforsk Melbournes spændende kulturscene, dejlige strande, hyggelige caféer og livlige natteliv. Kun din fantasi og dine drømme sætter grænser for, hvor bilrejsen skal tage dig hen. Lej en bil hos erfarne Sixt, for så er du i gode hænder på såvel din forretningsrejse som ferien.Melbourne er hovedstaden i staten Victoria og Australiens næststørste by. Den omtales ofte som Australiens kulturelle hovedstad, og med billeje i Melbourne kan du nå rundt mellem de mange fantastiske teatre, gallerier og museer. Det summende Docklandsområde i det centrale Melbourne har masser af pubber, klubber og restauranter og en udpræget kosmopolitisk følelse. Southbank er derimod centrum for den blomstrende kunstscene med et fint teaterkompleks, der tilbyder ballet, opera og drama. Hvis du derimod drømmer om dejlige strande med en afslappet atmosfære, kan du køre fra Sixt Biludlejning i Melbourne til charmerende St. Kilda, som også er hjemsted for mange natklubber og barer. Arkitekturentusiaster bør ikke gå glip af South Melbourne med det gamle havnedistrikt og den historiske gamle bydel omkring Clarendon Street, mens Stonnington tiltrækker besøgende på udkig efter fremragende shoppingmuligheder. Melbourne er også kendt som Australiens sportshovedstad, og her kan du passende gøre dine erfaringer med cricket og australsk fodbold. Gå ikke glip af noget i dejlige Melbourne, når du lejer en bil med Sixt.
Book din prisvenlige kvalitetsbil ved Sixt

Book din prisvenlige kvalitetsbil ved Sixt

Sixt gør sit bedste for at opfylde dine behov for mobilitet på ferien eller forretningsrejsen. Vi har flere biludlejninger i Melbourne, såsom i Melbourne Lufthavn. Sixtafdelingerne tilbyder et omfattende sortiment af førsteklasses køretøjer, herunder komfortable og moderne stationcars samt økonomibiler fra verdensførende bilproducenter. Bestil desuden gerne ekstraudstyr som GPS navigation eller tegn en fuld kaskobeskyttelse. Alle Sixtbilerne kan bestilles online eller pr. telefon og kan lejes til en favorabel pris. Du får altid tilbudt kvalitetsbiler med et lavt kilometertal, og som samtidig er nyere modeller. Melbourne er en virkelig spændende storby med mange kulturelle attraktioner, hvor der er meget at se og gøre i det omkringliggende område. Når du foretager billeje i Melbourne, bliver det lettilgængeligt at opleve byen, som du ønsker det, ligesom du hurtigt kan nå frem til dine vigtige forretningsmøder.
Show more

Godt at vide når du lejer i Melbourne

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Melbourne?
For at leje bil hos SIXT i Melbourne skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Melbourne.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Melbourne?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Melbourne. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 9922 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,7)

FAQs om lejemål i Melbourne

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Melbourne?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Melbourne?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Melbourne?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?