Billeje i Sydney

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Sydney

Sixt Biludlejning i Sydney

Sixt Biludlejning i Sydney

Sydney ligger på Australiens fantastiske sydøstkyst, og byen og omegnen er ideel til udforskning i en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Sydney. Storbyen tilbyder verdenskendte attraktioner og ligger tæt på enestående strande og andre naturoplevelser. Gennemse Sixts store udvalg af førsteklasses biler og ekstraudstyr, så du finder netop din favorit til bilrejsen. Uanset om du skal på en familieferie, rejse med vennerne eller firmaet, har Sixt mange forskellige kvalitetsbiler, services og praktisk ekstratilbehør. Sydney er et godt udgangspunkt, når du vil rejse rundt ved det sydlige Stillehav, og det unikke dyreliv og den afslappede strandkultur er et helt kapitel for sig. I Sydney skinner solen over 230 dage om året, hvilket gør det til en populær destination, uanset hvornår du på året vælger at foretage billeje i Sydney. Tilbring en dag eller to på en af Australiens berømte strande, f.eks. Bondi Beach, og tag en surferlektion, så du kan teste Australiens favoritsport. I Sydney må du naturligvis ikke gå glip af det smukke Operahus, som er designet af danske Jørn Utzon. Herudover giver Rockskvarteret, som er beliggende i det historiske centrum af Sydney, dig en fantastisk udsigt over den nærliggende Sydney Harbour Bridge. Området var engang hjemsted for landsforviste fanger. Australiens unikke dyreliv kan nydes i en af Sydneys mange dyreparker. Besøg gerne Taronga Zoo, Featherdale Wildlife Park eller Sydney Cove, som giver mulighed for at opleve både slanger, fugle, krybdyr og selvfølgelig kænguruer. I denne moderne og livlige metropol kan du nemt køre til fantastiske strande, smuk natur og opleve spændende dyreliv, når du lejer en bil fra Sixt Biludlejning i Sydney.
Sixt byder på førsteklasses biler og service

Sixt byder på førsteklasses biler og service

Du finder Sixts billeje i Sydney inde i selve storbyen samt ved byens internationale lufthavn. Du vælger frit kontoret, der ligger bedst placeret som udgangspunkt for din rejse, og bookingen klares nemt her på Sixts hjemmeside eller ved at gribe telefonen og ringe til os. Takket være en række kvalitetsbiler, bl.a. stationcars og økonomibiler fra betroede mærker som BMW og Audi, er du sikker på at finde den perfekte udlejningsbil, der passer både din smag og dit budget. Selvom vi altid arbejder hårdt for at give dig udlejningsbilen, du ønsker dig, gør vi dig her opmærksom på, at vi kun er i stand til at garantere reservation af den valgte bilkategori og ikke en bestemt bilmodel. Alle Sixts prisvenlige biler er dog af højeste kvalitet.
Show more
Godt at vide når du lejer i Sydney
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Sydney?
For at leje bil hos SIXT i Sydney skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Sydney.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Sydney?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Sydney. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 3656 anmeldelser
Køretøjet
(4,6)
Overdragelse af køretøj
(4,5)
Vejen til SIXT
(4,5)

FAQs om lejemål i Sydney

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Sydney?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Sydney?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Sydney?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?