Billeje
Australien
Oversæt
Australien
Ændre personlige oplysninger

Billeje Australien: Sixt Rent a Car

Australien er en meget populær rejsedestination, og landet henvender sig til rejsende i alle aldre. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Australien, så du kan udforske de fantastiske strande, naturen, de vilde dyr, og de spændende verdensberømte seværdigheder samt drikke god vin og spise lækker mad på toprestauranter. Med en udlejningsbil fra Sixt opnår du friheden til at udforske det hele på egen hånd og i dit tempo. Vi hjælper dig med at finde udlejningsbilen og giver dig styr på alle de praktiske detaljer, så du har tid til at nyde alle Australiens herligheder.

Sixt Biludlejning i Australien

Det enorme land Australien byder på uforlignelige oplevelser, og med Sixt billeje i Australien kan du vælge mellem en række forskellige byer med en forskelligartet karakter, ligesom du kan tage en afstikker til øen Tasmanien syd for fastlandet. Australien byder på alt fra fantastisk natur og strande til livlige storbyer og spændende kulturelle oplevelser. Husk, at man kører i venstre side af vejen, og vær i visse områder ekstra opmærksom på vilde dyr, som kan krydse vejene. Med en udlejningsbil fra Sixt kan du bl.a. nyde oplevelserne i landets største by Sydney og besøge alle de berømte seværdigheder, såsom Operahuset, byens havn og Bondi Beach. Tag også gerne en køretur til Brisbane og den smukke Gold Coast eller nyd den autentiske charme i dejlige Melbourne. Du kan også udgå fra Cairns og opleve det fantastiske Great BarrierReef eller begynde på dejlige Tasmanien, hvor du kan vandre og komme helt tæt på den tasmanske djævel. Uanset hvor din bilrejse går hen, har du aldrig langt til kænguruer og koalaer, smukke strande og enestående natur samt vingårde og god mad.

Kvalitetsbiler følger med din billeje i Australien

Sixt filosofien er at tilbyde dig prisvenlige biler af den højeste kvalitet. Det er helt ligetil, og vi sigter herigennem mod alle kundegrupper. Vi har et stort udvalg af udlejningsbiler og ekstraudstyr, som du kan vælge mellem. Nogle af vores mange forskellige bilkategorier er økonomibiler, 4x4 og stationcars. Alle Sixt lejebiler føles komfortable, og kan udstyres med ekstraudstyr, såfremt det ønskes, hvis du ønsker endnu mere komfort. Som kunde hos Sixt får du altid en imødekommende service af vores hjælpsomme medarbejdere, og vi gør vores absolut bedste for at opfylde dine ønsker. Afhent bilen ved Sixt Biludlejning i Australien og bliv mødt af vores dedikerede medarbejdere.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice