Billeje
Aspen/Pitkin County Lufthavn
Oversæt
USA // Aspen CO // Aspen/Pitkin County Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Aspen/Pitkin County Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: 233 Airport Rd
  81611-3569 Aspen US +1-9708894722
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: ASE
Åbningstider
Ma. - Sø.10:00 - 20:00
Helligdag10:00 - 20:00
 
 24 timers returnering

Du bestemmer rejseruten og tempoet for din bilrejse med Sixt

Oplev USA i dit foretrukne tempo, når du lejer en egen bil ved Sixt Biludlejning i Aspen/Pitkin County Lufthavn (ASE). Den smukke by Aspen er smukt beliggende i den naturskønne delstat Colorado, og du finder Aspen/Pitkin County Lufthavn ca. 6 kilometer nordvest for byen. Det er oplagt at forhåndsbestille et køretøj hos Sixt, så du sparer tid i lufthavnen og desuden kan tage direkte til hotellet uden at skulle besvære dig med offentlige transportmidler eller taxaer. Når du ankommer til Sixts kontor, står teamet klar med bilnøglerne og lejekontrakten og til at give dig en fremragende start på det amerikanske bileventyr.

Sixt Biludlejning i Aspen/Pitkin County Lufthavn tilbyder premium-biler til USA-rejsen

Den skønne by Aspen er beliggende i de betagende Rocky Mountains og er kendt for sine mange fantastiske skisportssteder, vandreruter og fremragende restauranter. Med en Sixtbil fra Aspen/Pitkin County Lufthavn får du frie hænder til at tage på opdagelse i den amerikanske delstat, og du kan blandt andet køre langs den idylliske Castle Creek Road for smukke udsigtspunkter og fredelige naturområder. Udover at stå på ski og snowboard på de omgivende bjerge, kan du blandt andet besøge det fredfyldte John Denver Sanctuary eller opleve et show på Aspens teater. Med Sixt-billeje i Aspen/Pitkin County Lufthavn er det også oplagt at tage på en spontan roadtrip i delstaten og lade dig forføre af den magiske natur. Kun fantasien sætter grænser for din spændende bilrejse med Sixt.

Få drømmene opfyldt i forbindelse med bilrejsen hos professionelle Sixt

Sixt har gjort det virkelig nemt at gennemse vores sortiment og foretage dit valg af udlejningsbil. Læs om vores mange moderne kvalitetsbiler på hjemmesiden eller i Sixt-appen, eller grib telefonen, og ring til Sixts medarbejderteam. Vi hjælper dig gerne med information om vores forskellige udlejningsbiler og ekstraudstyr, og selvom vi ikke kan garantere, at du kommer bag rattet i et specifikt køretøj ved biludlejningen i Aspen/Pitkin County Lufthavn, er du altid sikret en bilmodel fra din valgte kategori, som holder en høj standard og lav pris. Udover førsteklasses stationcars, økonomibiler, sportsvogne og 4x4ere kan vi også tilbyde dig et hav af ekstraudstyr og forsikringer i forbindelse med Sixt-billeje i Aspen/Pitkin County Lufthavn, der spænder fra tagstativ til skiudstyret til ubegrænset kilometertal. Tøv ikke med at oplyse dine specielle ønsker, så vi kan hjælpe dig med at sammensætte en bestilling for rejsen i Aspen, der lever op til dine krav og drømme.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.10:00 - 20:00
Helligdag10:00 - 20:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Aspen/Pitkin County Lufthavn ASE 233 Airport Rd 81611-3569 Aspen 39.219481, -106.863962 +1-9708894722

Sixt kontorer Aspen/Pitkin County Lufthavn ASE

233 Airport Rd
81611-3569 Aspen
 
Tlf. +1-9708894722

Afhentning og returnering udenfor åbningstid

Mulighed for returnering udenfor åbningstid.

Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • Sportsvogne & convertibles
 • 4x4
 • Vælg en bil med din smartphone ved afhentning
 • 24 timers returnering

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice