Billeje i Uruguay

 

Steder du kan begynde din rejse i Uruguay

Oplev Uruguay

Sixt Biludlejning I Uruguay

Sixt Biludlejning I Uruguay

Lej en bil hos Sixt i dag og afhent den, når du ankommer til Sixt Biludlejning i Uruguay. Sixt tilbyder førsteklasses udlejningsbiler, der trods den høje standard kan lejes til særdeles favorable priser. Vi står klar til at hjælpe dig med billeje i dejlige Uruguay, så du kan fokusere på at nyde ferien eller forretningsrejsen. Kontakt os og forhåndsreservér din udlejningsbil allerede i dag, så du kan se frem mod en fortryllende rejse.Det lille, smukke land Uruguay i Sydamerika byder på betagende natur og spændende kulturseværdigheder. Med en Sixt udlejningsbil kan du udforske en stor del af landet, og i dit eget tempo. Uruguay egner sig bestemt til en bilferie, og vejforholdene er gode. Hold dig dog gerne opdateret omkring vejene i dit område og husk at have lys på bilen døgnet rundt. Sixt Biludlejning i Uruguay fører dig f.eks. forbi hovedstaden Montevideo, hvor du kan tage turen gennem den smukke gade Capital 18 de Julio samt den hyggelige gamle bydel. Leder du efter en dejlig strand på ferien, kan du sætte kursen mod badebyen Punta del Este, som byder på afslapning ved vandet. Eller måske søger du mod rolige José Ignacio, hvor du kan nyde den smukke solnedgang? Eller hvad med at besøge de enorme sandklitter, vilde heste og øde sandstrande ved Capo Polonio i nord?
Hvad kan Sixt gøre for dig?

Hvad kan Sixt gøre for dig?

Sixt er et af verdens største biludlejningsselskaber, og vi har kontorer i over 100 lande. Vi har været i branchen siden 1912, og det er stadig den dag i dag vores mission at give dig den bedst tænkelige service og tilbyde førsteklasses biler til konkurrencedygtige priser. Du kan vælge mellem en række bilkategorier, såsom økonomibiler, 4x4 og stationcars, og du kan selvfølgelig også få ekstra tilbehør med til bilen, f.eks. GPS navigation og autostole. Vi har gjort bestillingsprocessen utrolig enkel for dig og vil gøre alt for at opfylde dine individuelle ønsker. Alt for, at du skal kunne fokusere på din rejse og nyde dejlige Uruguay. Vores hjælpsomme medarbejdere på Sixt står klar med din bil og besvarer alle dine spørgsmål om billeje i Uruguay. Bestil allerede i dag drømmebilen og glæd dig til en fantastisk rejse i dejlige Sydamerika.
Show more

Godt at vide når du lejer i Uruguay

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Uruguay.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Uruguay?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Uruguay?
Uanset om du har planer om at blive i Uruguay eller rejse videre, så er det let at reservere et langtidslejemål. Indtast datoerne for din rejse og afhentnings- og afleveringsfilialer så finder vi et tilbud på langtidslejemål til priser der er til at betale.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Uruguay

Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Uruguay?

Udforsk vores biludlejningslokationer Uruguay

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Uruguay

Vis mere