Billeje i Punta del Este

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Punta del Este

Sixt Biludlejning i Punta del Este

Sixt Biludlejning i Punta del Este

Lad Sixt Biludlejning være første stop på turen, når du begiver dig ud på eventyr i Punta del Este. Denne lille perle ved Atlanterhavets kyst byder både på afslapning og masser af spændende aktiviteter, alt afhængigt af hvilken tid på året du vælger at lægge vejen forbi byen. Punta del Este er det meste af året en charmerende og rolig by, der passer perfekt til dem, der vil stresse af, men om sommeren sker der ting og sager. Mange rejsende lægger vejen forbi for at besøge de dejlige sandstrande og den flotte arkitektur, og her forstår man til fulde, hvorfor byen betegnes som et sydamerikansk Saint Tropez. Lej en bil og lad vores billeje i Punta del Este være nøglen til de mange oplevelser!Selvom Punta del Este er kendt som en fantastisk ferieby, har byen meget mere at byde på end blot dejlige sandstrande og godt vejr. Byen kan spore sin historie tilbage til begyndelsen af 1500tallet, hvor den blev grundlagt af de spanske opdagelsesrejsende, og den lange historie præger stadig byen. Tag en afslappende tur rundt i byens centrum og nyd den flotte arkitektur fra kolonitiden, eller sæt dig ind i din Sixtbil og tag en tur langs kysten til Uruguays hovedstad Montevideo. Billeje i Punta del Esteer oplagt, da byen har lidt af det hele, og det gælder om at gribe de mange tilbud, der venter i og omkring byen. Vi gætter på, at dette sagtens kunne blive stedet, du vender tilbage til. Ring eller skriv til os i dag, og så sørger vi for at have styr på lejekontrakten og dine individuelle ønsker til den udvalgte bil.
Biler til enhver ferieform

Biler til enhver ferieform

Hos Sixt Biludlejning Punta del Este kan du allerede nu finde den udlejningsbil, der passer til netop dine behov. Uanset om det er det flotte landskab bag byen eller promenadeturene ved kysten, der trækker, kan vi med vores gode udvalg og fornuftige priser, altid være behjælpelige med at gøre drømmen om en sydamerikansk bilferie til en realitet. Vi giver dig chancen for at leje både almindelige personbiler og stationcars, til når du rejser med hele familien. Derudover kan vi selvfølgelig også tilbyde sportsvogne og cabrioleter, der passer perfekt til det milde klima. Tjek gerne de aktuelle tilbud her på hjemmesiden, da flere af vores kontorer kører med udvidede åbningstider og forskellige servicetilbud. Så lad os høre fra dig.
Show more
Godt at vide når du lejer i Punta del Este
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Punta del Este.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Punta del Este?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Punta del Este. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Punta del Este?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
FAQs om lejemål i Punta del Este
Kan jeg booke et langtidslejemål i Punta del Este?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Punta del Este?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Punta del Este

Vis mere