Billeje i Montevideo

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Montevideo

Sixt Biludlejning i Montevideo

Sixt Biludlejning i Montevideo

Velkommen til filialen Sixt Biludlejning Montevideo. Hele teamet er klar til at vejlede dig om de forskellige transportmuligheder, vores førsteklasses biler og Sydamerika som rejsedestination. Du får kort sagt mest muligt ud af din tur, når du rejser i selskab med Sixt. Montevideo er et af Uruguays, og Sydamerikas, mest attraktive rejsemål. Med billeje i Montevideo kan du køre direkte til stranden eller tage på opdagelse i byens rige historie og kultur. Når du sidder i den lejede bil, kan du slippe alle bekymringer om køreplaner og billetter. Du skal blot sætte dig bag rattet, indstille interessepunkterne på GPS, og så kan du ellers tage på en mageløs køretur ud i eventyrernes land. Uruguays hovedstad byder på masser af aktiviteter for enhver smag, og den herlige blanding af afslapning, kunst og kultur er en af de ting, der gør byen så pokkers tiltrækkende. Gå en tur i Ciudad Vieja, den gamle bydel, hvor du finder masser af flot arkitektur, museer, restauranter og barer. Eller tag en tur ned ad 18 de Julio Avenue til Plaza Independencia med dens flotte art decobygninger. Trænger du til lidt afslapning efter at have udforsket Montevideos centrum? I så fald skal du bare tage turen ned til Ramblaen, hvor der venter dig 13 km dejlig sandstrand og et imponerende kig ud over Atlanterhavet. Montevideo har det hele, og med billeje i Montevideo kan du skabe en yderst alsidig palet af oplevelser.
Den gode service gennemsyrer Sixts tilbud

Den gode service gennemsyrer Sixts tilbud

Sixt er for mange det naturlige valg, når de skal leje en bil, og det er der en grund til. Hos os finder du nemlig altid et imødekommende personale, et godt udvalg og fordelagtige priser på de forskellige biler, og vi bestræber os altid på, at du skal køre afsted i netop den bil, der passer til dig og din tur. Hos os kan du både leje almindelige personbiler og stationcars samt sportsvogne og cabrioleter til ture i det flotte kystlandskab, ligesom ekstraudstyret selvfølgelig kan tilføjes i forbindelse med bestillingen online eller telefonisk. Hos Sixt Biludlejning Montevideo ønsker vi, at du skal rejse hjem med så mange gode ferieminder som overhovedet muligt, og det bidrager vi gerne til. I vores lufthavnsfilial har du således mulighed for at afhente og returnere din bil døgnet rundt, så du kan få mest muligt ud af din tur, selvom du ankommer tidligt eller rejser sent.
Show more
Godt at vide når du lejer i Montevideo
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Montevideo.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Montevideo?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Montevideo. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Montevideo?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
FAQs om lejemål i Montevideo
Kan jeg booke et langtidslejemål i Montevideo?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Montevideo?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Montevideo

Vis mere