Billeje
Miskolc
Oversæt
Ungarn // Miskolc
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Miskolc: Sixt biludlejning online booking

Søger du et feriemål, hvor du kan svømme under grotternes skær, kan opleve storbypulsen og samtidig vandreture i bjergene? Filialen Sixt Biludlejning Miskolc i det nordøstlige Ungarn er stedet, du skal søge hen. Først lejer du en bil hos os, og så tager du ellers ud i denne ungarske by Miskolc, der bl.a. er kendt for sine sparesorts og idylliske omgivelser med floder og bjerge lige uden for byen. Billeje i Miskolc kan i øvrigt også kombineres med en afstikker til større byer som hovedstaden Budapest samt Debrecen, hvorfor udlejningsbilen bliver helt uundværlig på rejsen.

 
 • Miskolc

  Sixt Billeje
  Futo u. 73
  3508 Miskolc

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Miskolc

Miskolc har traditionelt set været kendt som en driftig industriby, men beliggenheden ved bl.a. Büukbjergene og floden Szinva har gjort byen yderst populær hos turister, der elsker kombinationen af storbyliv med muligheden for at vandre i de naturskønne områder. Området er også kendt for sin store vinproduktion, hvorfor du kan kombinere bilrejsen med et smut forbi vingårdene og ikke mindst vinkældrene. Billeje i Miskolc bør også være en anledning til at tage videre til ferieresorts som Miskolctapolca med Cave Bath, hvor du kan svømme i de indendørs grottepools, samt Lillafüred. Denne ungarske storby kan også byde dig indenfor på charmerende museer som Ottó Herman Museet, ligesom fjernsynstårnet er blevet lidt af et vartegn. Eller måske ender du med en tur på slottet Diósgy'r. Når du vælger Sixts biludlejning, har du garanteret planer om at benytte bilen til nogle dagsudflugter, og her virker det nærliggende at besøge hovedstaden Budapest og en anden storby, Debrecen, der kan nås inden for 2 timers kørsel.

Klassiske Sixt med de toptunede biler

Vi kan vel godt kalde Sixt Biludlejning for lidt af klassikeren på dagens marked for udlejningsbiler, eftersom vi har været i branchen siden 1912. Vi arbejder stadig ud fra den samme grundtanke om at ville levere udlejningsbiler til attraktive priser, så både forretningsfolk, familier og feriegæster kan få fornøjelsen af at tage bilen rundt til de ønskede steder, helt uden begrænsninger. Vi er leveringsdygtige inden for driftssikre biler af en førsteklasses standard, hvad enten du er til stationcars, sportsvogne eller noget helt tredje. Den enkelte bil kan udstyres med den type ekstraudstyr, der gør rejsen endnu mere tryg og komfortabel. Sixt Biludlejning er en af de største aktører på markedet, så kontakt os og lej en bil, der får dig effektivt gennem de ungarske storbyer, så der bliver rum til masser af sjove oplevelser.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice