Billeje i Miskolc

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Miskolc filial

Adresse

Futo u. 73, 3508 Miskolc, Ungarn
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 16:00

Vores services ved Miskolc

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Glæd dig til at afhente udlejningsbilen ved Sixt Biludlejning i Miskolc og tag herefter på opdagelse i Ungarn. Sixt kontoret Miskolc er beliggende i den nordøstlige del af Ungarn og er omgivet af de fantastiske Bükkbjerge. Lej en bil og besøg Rådhuspladsen, der har mange butikker og smukke huse, den store borg i Lillafüred og den travle H%u0151sökplads. Du bør også køre til fredelige og idylliske Tapolca, der er populær blandt lokalbefolkningen og turister takket være sit enestående grottebad og termiske spa. Lillafüreder ligeledes hjemsted for den smukke sø Hamori og de vidunderlige grotter Anna, István og Szeleta. Lad billejen i Miskolc tage dig med til det populære skisportssted Bánkút og nyd områdets smukke bjerge, åer og maleriske landskaber. Lej en bil og nyd Miskolc, en drømmedestination for naturentusiaster.
Sixt Biludlejning i Miskolc

Sixt Biludlejning i Miskolc

Sixt Biludlejning i Miskolc tilbyder en række moderne og komfortable køretøjer såsom økonomibiler, stationcars, 4x4, sportsvogne og varevogne. Når du lejer en bil hos Sixt,kan du desuden vælge mellem forskellige forsikringer, ubegrænset kilometertal under opholdet, ønsket ekstraudstyr som GPS navigation, at få tilføjet yderligere en fører på kontrakten og mange andre nyttige services. Hold øje med vores tilbud online og tjek vores konkurrencedygtige priser på de forskellige produkter og tjenester. Vores venlige personale på Sixt er klar til at byde dig velkommen til billeje i Miskolc og hjælpe dig med at planlægge din rejse rundt i lokalområdet. Du skal blot vælge din foretrukne udlejningsbil, finde bykortet frem og udforske Miskolc, som det passer dig.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Miskolc
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Miskolc.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Miskolc?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Miskolc?
Book nemt et langtidslejemål hos Miskolc ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Miskolc

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Miskolc?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Miskolc

    Vis mere