Billeje i Ungarn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Ungarn

Oplev Ungarn

Sixt Biludlejning i Ungarn

Sixt Biludlejning i Ungarn

Lej en bil hos Sixt for at få mest muligt ud af et ophold i dejlige Ungarn. Dette magiske land byder bl.a. på fantastisk natur og masser af spændende historie. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Ungarn kan du udforske alt dette på egen hånd og i dit eget tempo. Book drømmebilen i dag og oplev kvalitet, komfort og favorable priser, når du vælger billeje i Ungarn gennem Sixt.Dejlige Ungarn i midten af Europa har smuk natur og vinmarker, en spændende hovedstad, mange kulturelle tilbud og en gæstfri befolkning. Glæd dig til en dejlig bilferie med fuld fleksibilitet. Vejforholdene er primært gode i Ungarn. Husk at have lyset tændt døgnet rundt, og at det ikke er tilladt at køre under påvirkning af alkohol. Landets romantiske og fortryllende hovedstad Budapest er helt klart et af de steder, der bør indgå i dit dagsprogram. Her mødes det klassiske med det moderne, og byens naturlige midtpunkt er floden Donau. I Budapest kan du f.eks. besøge Fiskerbastionen, Mathiaskirken eller Kædebroen, og du bør ikke gå glip af et af de mange bade. Kør også ud til landets smukke bjerge, søer og vinområder. Ved Balatonsøen finder du bl.a. den populære by Siófok, hvor du kan solbade og svømme, ligesom Balatonfüred giver dig fred og ro, mens de mange varme kilder ligger for dine fødder. Eller vend bilen mod vinområdet Eger, hvor den vin interesserede kan besøge vingårde, og hvor bl.a. Bikavér vinen kommer fra.
Med Sixt lejebilen rundt i fascinerende Ungarn

Med Sixt lejebilen rundt i fascinerende Ungarn

Sixt har mange års erfaring med at udleje biler, og vi har kontorer verden over, fra Ungarn til USA, fra Afrika til Aarhus. Vi tilbyder kvalitetsbiler til forskellige miljøer, og valgmulighederne omkredser alt fra økonomibiler til stationcars og 4x4. Du kan desuden nemt foretage tilvalg som GPS navigation og autostole, tilføje yderligere et navn på lejekontrakten og vælge mellem de forskellige services hos de enkelte kontorer. Vi ser gerne, at du føler dig tryg og tilfreds med Sixt billeje i Ungarn. Det er nemt at bestille drømmebilen via vores hjemmeside eller ved at ringe til vores hjælpsomme team. Vi står til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål. Du kan derfor trygt gøre brug af vores tilbud ombiludlejning i Ungarn.
Show more
Godt at vide når du lejer i Ungarn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Ungarn?
For at leje bil hos SIXT i Ungarn skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Ungarn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Ungarn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 1403 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,8)
Køretøjet
(4,7)
Vejen til SIXT
(4,7)

FAQs om lejemål i Ungarn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Ungarn?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Ungarn?

Udforsk vores biludlejningslokationer Ungarn

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Ungarn

Vis mere