Billeje
Györ
Oversæt
Ungarn // Györ
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Györ: Sixt biludlejning online booking

Nu kan du opleve ungarske Györs mange tilbud! Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Györ og kom godt fra start, når du skal ud at opleve barokbyen, der ligger ved floder som Donau og Raba.Byen har en helt fantastisk beliggenhed i forhold til storbyer som Wien og Budapest. Med billeje i Györ bliver det nemt at pendle mellem nogle af Europas smukkeste byer, og hos Sixt servicerer vi dig med kvalitetsbiler til lave priser. Nu er det blot op til dig at få reserveret bilen online eller pr. telefon.

 
 • Györ

  Sixt Billeje
  Bartok Bela u.14
  9023 Györ

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Györ

Györ ligger i den nordligste del af Ungarn, og den ligger ganske centralt mellem Budapest og Wien. Du har mindre end halvanden times kørsel til hver af de to byer. Du kan sågar også nå til en by som Bratislava i Slovakiet på omtrent den samme tid. Billeje i Györ giver dig altid en fantastisk mulighed for at opleve forskellige sider af Europa. At kunne nå rundt i 3 lande under samme ophold er noget af den frihed, du får med valget af en bilferie. Györ er imidlertid også en smuk destination med sin barokke arkitektur fra det 17. århundrede, og samtidig ligger byen i forbindelse med hele tre floder, nemlig Donau, Rabca og Raba, hvorfor den har fået prædikatet City of Waters. Du er landet i et dynamisk centrum, hvor ikke mindst universitetsmiljø giver byen en ungdommelig storbypuls. Byen har også flere smukke kirker, charmerende restauranter samt trendy butikker, ligesom du kan tage en tur forbi den lokale zoologiske have. Desuden er Sixt biludlejning i Györ også din adgangsbillet til dagsudflugter til nabobyer som Pannonhalma, der er kendt for abbediet og for at være med på UNESCO’s Verdensarvsliste.

Klar til at bestille Sixt bilen her og nu?

Er du allerede nu overbevist om, at du skal køre rundt i Györ i en Sixt bil? Bestil den allerede i dag via vores hjemmeside eller ved at ringe til vores team. Her kan du vælge mellem kategorier som økonomibiler, cabrioleter, stationcars, sportsvogne, cabrioleter, 4x4 og varevogne. Det er desværre ikke en mulighed at reservere ud fra de forskellige modeller. Med Sixt får du kvalitet hele vejen rundt, lige fra valget af udlejningsbil til ekstraudstyr. Som ekstraudstyr kan du f.eks. vælge GPS navigation og autostole, mens flere af vores stationer tilbyder en 24 timers service. Tjek dog altid udvalget af ekstraudstyr og de enkelte services på vores hjemmeside.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice