Billeje i Györ

 

Vejvisning til Györ filial

Adresse

Bartok Bela u.14, 9023 Györ, Ungarn
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 16:00

Vores services ved Györ

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Book bilrejsen ved Sixt Biludlejning i Györ i det nordlige Ungarn. Billeje i Györ er den bedste og mest behagelige måde at tage sig rundt i området på, og vi giver dig desuden mulighed for et længere roadtrip til de nærliggende byer Wien eller Budapest. Tag på en køretur til Ungarns smukke historiske paladser og monumenter og lad dig oversvømme med ungarsk kunst og kultur i Györ, bl.a. ved byensrådhus, kommunale kunsthus eller nationalteater. Lej en moderne og komfortabel bil ved Sixt og kør ud i byen, hvor du kan opleve suset fra de tre floder Donau, Raba og Rabca, eller udforsk Ungarns vinregioner på tætteste hold. Sixt teamet hjælper dig naturligvis med de praktiske detaljer omkring billeje i Györ.
Sixt Biludlejning i Györ

Sixt Biludlejning i Györ

I Györ opnår du den bedste og tryggeste biloplevelse gennem Sixt biludlejning. Forestil dig smarte økonomibiler, luksus sportsvogne, praktiske stationcars, 4x4, robuste varevogne og minibusser, Sixt Biludlejning i Györ har det hele. Alle Sixt udlejningsbilerne er topmoderne, komfortable og af en førsteklasses kvalitet, og de kan desuden lejes til en fremragende pris. Du kan nemt bestille ønsket tilbehør og ekstra tjenester i forbindelse med din bestilling, f.eks. GPS navigation, en autostol, en bil med automatgear, ubegrænset kilometertal, en fuld kaskobeskyttelse eller få yderligere et navn tilføjet på lejekontrakten. Vær opmærksom på, at vi ikke kan garantere dig en bestemt bilmodel, men du vil altid modtage et førsteklasses køretøj indenfor den valgte kategori. Sixt personalet gør sit ypperste for at hjælpe dig godt på vej.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Györ

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Györ.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Györ?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Györ?
Book nemt et langtidslejemål hos Györ ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Latest premium additions to the fleet

MB V-Class Aut.
MB V-Class Aut.

Spørgsmål og svar om lejemål hos Györ

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Györ?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Györ

    Vis mere