Billeje
Dnipro
Oversæt
Ukraine // Dnipro
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Dnipro: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Dnipro, en af Ukraines største byer. Dette er et oplagt valg til en ferie for de historieinteresserede. Hos Sixt hjælper vi dig med at finde den bil, der passer bedst til dine behov, så du har friheden til at udforske både byen og lokalområdet i dit eget tempo. Dnipro ligger lige ved Dnieperfloden, og her kan du promenere langs vandet, mens du oparbejder en god appetit, der helt sikkert bliver stillet på en af byens mange restauranter. Ukraine er et land med masser af historie, og Dnipro har været en vigtig brik i Sovjetunionen. Byens historie strækker sig dog mere end 500 år tilbage i tiden, så udforsk historiens vingesus her i Ukraine.

 
 • Dnipro Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aeroport 42
  49042 Dnipro

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Dnipro Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Vokzalna Square, 11
  49000 Dnipro

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Dnipro

  Sixt Billeje
  Sholom-Aleikhema Street 3
  49044 Dnipro

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Dnipro

Dnipro er en by med en lang og farverig historie, og en by, der har haft mange forskellige navne. Kigger man i et atlas fra før 1925, vil man kunne finde den under navnet Ekaterinoslav, på den tid opkaldt efter den russiske kejserinde Katharina den Store. Efter at have haft flere forskellige navne under det russiske zardømme og Sovjettiden har byen nu endelig fået sit moderne navn, Dnipro. Det betyder dog ikke, at historien er gået i glemmebogen. Tværtimod. Når man går rundt i gaderne, ser man tydeligt de forskellige påvirkninger. De flotte gamle neoklassiske bygninger og den karakteristiske Sovjetarkitektur lader historien smelte sammen. Vælg billeje i Dnipro og besøg Sobornapladsen med dens berømte katedral opført i 1787 under Katharina den Store. Når du allerede er på Sobornapladsen, kan du selvfølgelig også besøge byens historiske museum eller vandre videre ned til Dnieperfloden og over den flotte gamle gangbro til Monastyrsky. Denne ø i floden er opkaldt efter et gammelt byzantinsk kloster, der efter sigende skulle have ligget der i 800tallet. Eller kør en tur uden for byen og op i de omkringliggende bakker.

Med Sixt får du det hele med

Med Sixt billeje i Dnipro får du den helt rigtige løsning til lige netop dit ophold, hvad enten du rejser sammen med familien, kollegerne eller på egen hånd. Hos os kan du leje både almindelige personbiler, stationcars og terrængående 4x4%u2019er. Alle biler er nye, moderne og selvfølgelig nysynet. Ekstraudstyr som GPS eller autostol kan tilføjes på vores kontor, hvis du har brug for dette. Ring til teamet her hos Sixt Biludlejning i Dnipro eller klar bestillingen online, hvis vi skal hjælpe dig med at leje en bil.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice