Billeje
Ingolstadt-Manching Lufthavn
Oversæt
Tyskland // Ingolstadt // Ingolstadt-Manching Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Ingolstadt-Manching Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Zur General Aviation 2
  85077 Manching DE +49-8966060060
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: IGS
Åbningstider
Ma. - Fr.08:00 - 16:00
Lø. - Sø.08:00 - 12:00
 
 

Sixt Biludlejning i Ingolstadt Manching Lufthavn

Sixt Biludlejning i Ingolstadt Manching Lufthavn (IGS) kan tilbyde dig en skøn udlejningsbil til den tyske Autobahn. Bayern er som skabt til lange køreture i det tyske landskab. Hos os finder du et bredt udvalg af biler og stationcars af en høj kvalitet, og således kan du frit tilrettelægge din tur, uden først at skulle tage hensyn til offentlig transport. Du kan udnytte Sixts billeje i Ingolstadt Manching Lufthavn ved at foretage din booking pr. telefon eller online, og vi ser frem til at give dig en dybt professionel og serviceminded oplevelse med udlejningsbiler.

Til gamle ridderborge og fodboldstadioner med Sixt

Ingolstadt Manching Lufthavn ligger syd for Ingolstadt by. Hvis du lejer en bil, lige når du ankommer til lufthavnen, kan du nå at opleve (næsten) alt, hvad Bayern har at byde på. Og det er ikke så lidt. Her finder du både gamle ridderborge og bymure som i Regensburg. Eller du kan nyde fodbold i verdensklasse, når FC Bayern går i kamp. Du kommer bestemt også til at kunne mærke den nære forbindelse mellem kultur og erhvervsliv. Selv i Ingolstadt er fodboldstadionet opkaldt efter den lokale bilfabrikant Audi. Sixt Biludlejning i Ingolstadt Manching Lufthavn er derfor det perfekte udgangspunkt, uanset om du skal se fodbold, arbejde eller er på ferietur i den sydtyske natur.

Billeje Ingolstadt Manching Lufthavn, i hjertet af Bayern

Flyver du til Ingolstadt i forbindelse med arbejde eller fornøjelser, kommer du mildest talt flyvende fra start på din rejse. Ingolstadt ligger lidt nord for München og kun et par hundrede kilometer øst fra Stuttgart. Derudover er der ikke langt til de nordligere regioner i Tyskland. Ingolstadt Manching Lufthavn ligger med andre ord midt mellem flere af Tysklands forretningsområder og samtidig midt mellem smukke naturområder i både nord, syd, øst og vest.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Fr.08:00 - 16:00
Lø. - Sø.08:00 - 12:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Ingolstadt-Manching Lufthavn IGS Zur General Aviation 2 85077 Manching 48.715544, 11.533906 +49-8966060060

Sixt kontorer Ingolstadt-Manching Lufthavn IGS

Zur General Aviation 2
85077 Manching
 
Tlf. +49-8966060060

Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • Sportsvogne & convertibles
 • 4x4

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice