Billeje i Ingolstadt

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Ingolstadt

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Ingolstadt Hovedbanegård der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Ingolstadt

Sixt Biludlejning i Ingolstadt

Sixt Biludlejning i Ingolstadt

Er du på vej med flyet til Bayern, burde du overveje at leje en bil med Sixt Biludlejning i Ingolstadt, der ligger centralt i delstaten. Herfra har du friheden til at bevæge dig mod de seværdigheder, der passer til dit program og humør. Måske vil du på bilmuseum, shoppe i Ingolstadts hyggelige butiksgader, eller måske foretrækker du at køre rundt i Ingolstadts opland. Uanset hvad, er udlejningsbilen fra Sixt din bedste ven, når du vil ud på rejseeventyr! Du finder flere filialer af Sixt Biludlejning i Ingolstadt, så vælg det kontor, der ligger bedst i forhold til dine rejseplaner. Hos Sixt har vi imidlertid omkring 4000 globale kontorer, så fortsætter du turen ned gennem Tyskland, er der rig mulighed for at finde flere af vores filialer på rejsen. Den type udlejningsbiler, vi tilbyder, spænder over kategorier som økonomibiler, stationcars, cabrioleter, sportsvogne samt 4x4 og varevogne. Alle udlejningsbiler holder den højeste kvalitet ved typisk at være af nyere dato samt have et lavt kilometertal. Desuden er vi klar til at udstyre den enkelte udlejningsbil med det ekstraudstyr, du tilvælger under bookingen på nettet eller over telefonen. Vi beder dig blot være opmærksom på én ting, og dét er, at din billeje i Ingolstadt tager udgangspunkt i vores kategorier og ej de enkeltstående modeller. Når du møder ind på kontoret, får du tildelt en model inden for den valgte kategori.
Fra Audi til gotiske facader

Fra Audi til gotiske facader

Når du kører rundt i Ingolstadt, støder du på en lang række smukt dekorerede gotiske facader, der sender dig på en fascinerende historierejse. Ingolstadt byder dig bl.a. indenfor på Neues Schloss og Asamkirche, ind ad byporten Kreuztor, ligesom du kan skabe et overblik over byen via Pfeifturm, hvor du dog først skal passere de 200 trin for at kunne nyde panoramaudsigten. Er du til shopping, er en af de store attraktioner Ingolstadt Village. Du kan dog også vælge at nærstudere Audi Forum, hvor du kan få et nærmere kig på den legendariske biltype, der bl.a. har været en sand vinder i motorløb som 24 timers løbet Le Mans. Ellers ligger Ingolstadt idyllisk ved Donau i det centrale Bayern, hvilket giver muligheder for fantastiske ture i Sixtbilen. Book din billeje i Ingolstadt i dag, så du kan begynde at sætte kryds ved de ting, du skal nå at se i Tyskland. Vores dedikerede medarbejdere er klar til at hjælpe dig med de forskellige valg.
Show more
Godt at vide når du lejer i Ingolstadt
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Ingolstadt?
For at leje bil hos SIXT i Ingolstadt skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Ingolstadt.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Ingolstadt?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Ingolstadt. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Ingolstadt
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Ingolstadt?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Ingolstadt?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Ingolstadt?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Ingolstadt

Vis mere