Billeje i Erfurt

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Erfurt filial

Adresse

Demminer Str. 6a, 99091 Erfurt, Tyskland
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
07:00 - 18:00
Lør - Søn
08:00 - 12:00

Vores services ved Erfurt

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Ved Sixt Biludlejning Erfurt bygger dit valg af udlejningsbil på et udsøgt sortiment af førsteklasses køretøjer, der alle er med til at lette din bilrejse i det centrale Tyskland. Byen Erfurt ligger i delstaten Thüringen, og byen var i middelalderen en vigtig handelsby. Med Sixt billeje i Erfurt får du ekstra muligheder for at opdage de mange historiske seværdigheder på afslappet vis, såsom den imponerende gotiske domkirke fra det 12. århundrede og den smukke bro Krämerbrücke i Erfurts gamle bydel. Du kan naturligvis også tage på udflugter uden for byen i din Sixtbil, eksempelvis til den dejlige botaniske have Egapark mod vest eller den hyggelige og vedholdte Thüringen zoologiske have mod nord. Afhent blot udlejningsbilen ved Sixts kontor i det nordlige Erfurt og tag dernæst på opdagelse i denne skønne del af Tyskland.
Sixt Biludlejning i Erfurt

Sixt Biludlejning i Erfurt

Når du lejer en Sixtbil, bestemmer du helt selv rejseruten og tempoet for din tur. Slip for at skulle tilpasse turen efter den kollektive transport og foretag pauser, når du vil fotografere eller fylde energidepoterne. Ved Sixtafdelingen Erfurt finder du helt sikkert et køretøj, der passer dig og dine rejsekompagnoner. Gennemse udvalget, der bl.a. består af stilfulde og komfortable stationcars, økonomibiler, 4x4'er og luksuriøse sportsvogne, inden du foretager dit valg. Vi kan desværre ikke garantere, at en specifik bilmodel er tilgængelig ved Sixt Biludlejning Erfurt på tidspunktet for din bilrejse, men bilen hentes naturligvis altid fra den valgte bilkategori. Kontakt Sixts medarbejderteam med det samme og reservér din billeje i Erfurt.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Erfurt
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Erfurt?
For at leje bil hos SIXT i Erfurt skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Erfurt.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Erfurt?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,2
Baseret på 531 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,5)
Ved SIXT-filialen
(4,4)
Overdragelse af køretøj
(4,3)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Erfurt

Kan jeg booke et langtidslejemål i Erfurt?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Erfurt?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?